_MG_6478.jpeg

“Elmúlni csak az múlik el, ami helyre került! – Müller Péter
A köpölyözés külső, fizikális gyógymód.
Számos betegség, panasz gyógyítható az akupunktúrás pontokra helyezett köpölycsészékkel.
Kiváló megelőzésre, testi és lelki frissesség megtartására: méregtelenít, javítja a nyirok- és anyagcserét, testsúly csökkentő hatású, fokozza a bioenergia áramlását, helyreállítja a yin-yang egyensúlyt.
A köpölyözés a Chi ingerlésének leghatásosabb módszere.

A kezelések sikeressége  és az eredmények függnek a páciens korától, nemétől, fizikai állapotától, adaptáció készségétől, illetve az ellenállás mértékétől, egészségi állapotától, a vitalitás szintéjéről, a személyisége jellemzőitől, a szociális környezetétől, a munkahelyi  jellegétől, a családi háttértől, a társadalmi státuszától, az aktív élet- pihenés arányától; attól, hogy milyen régen áll fenn a betegsége/panasza; attól, hogy milyen mértékben képes változtatni életmódján; attól, hogy milyen mértékben alkalmazza és milyen mértékben beépülnek az életmódbeli, a gondolati és az érzelmi higiéniára vonatkozóan, kezelésekkel párhuzamosan kapott tanácsokat ( páciens-szabott tanácsok, a beszélgetések során kitisztázott kérdések alapján) és milyen elkötelezettséggel és rendszerességgel tartja be a kezelések rendjét, gyakoriságát.

Cupping Glasses 
” It s only what got back in its right place , that we can get over . ”  – Müller Péter
Using cupping glasses is part of the science of acupressure.
It is to stimulate certain acupuncture points.
It helps detoxification ,improves lymph and metabolism, has a weight-reducing effect, enhances the bio-energy flow, restores yin-yang balance.
Recommended in damp/humidity and cold induced diseases.
It’ s the most effective method when it comes to Chi stimulation.
Alexarendel/ Talpreflexológia állapotfelmérés

Talpreflexológia

A reflexzónákban vannak #idegvégződések, amelyek egy-egy távoli testrésszel, szervekkel és a hozzájuk rendelt funkciókkal, vannak kapcsolatban. Én, az idegvégződéssel #ingerlését helyezem előtérben, a hagyományos, zónák masszírozással szembe. Mivel magyarázható ezeknek az ideginger jelleggel bíró kezeléseknek a hatékonysága?...tovább

Talpreflexológia

Alexarendel/ Köpölyözés / Cupping

Akupresszúra

Az akupresszúra tudománya az emberi test és az emberi testen belül áramló, természetes energia összefüggésein alapul.Az energia bárhol elakadhat. A megfelelő pontokra gyakorolt nyomással a blokk megszüntethető, a panaszok megszűnnek, az egészség visszatér....

Akupresszúra