Az Alexarendel és a Comewithus oldalak és a hozzájuk kapcsolódó média oldalak, azzal a céllal lettek létrehozva, hogy:  legyünk egészségesek, tegyük az egységünkért, tanuljunk együtt, erősödjünk együtt és segítsük egymást, hogy rátaláljuk arra amire vagy akire igazán vágyunk, miközben mindannyian élvezzük az életet, kihozva belőle a legtöbbet, teljes életet élve! 

 

Milyen adatokat kérjük:

Hírlevelekre feliratkozáskor:

Név

E-mail

A szolgáltatások igénylésekor, a Bejelentkezés űrlap kitöltésékőr:

Név

E-mail

Milyen adatokat kérjük a Comewithus oldalra: ITT

 

TECHNIKAI ADATOK

A webhely használata során a rendszer technikai okokból automatikusan rögzíti a következő felhasználói adatokat:

⦁ IP cím
⦁ látogatás ideje és időtartama

Ezen adatokat a rendszer nem kapcsolja össze a felhasználóval.
A webhely látogatóinak számítógépeit azonosítja a weboldalunk által használt Cookie-k , amibe a regisztrálók, a látogatók beleegyeznek a regisztráció, vagy az oldal látogatása pillanatában. Részletes információ: Adatvédelem

A fenti információkat a rendszer kizárólag a webhely technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.

Elvárható és betartandó viselkedési szabályok

Mint a közösség tagja, és az oldalakon és a hozzájuk kapcsolódó közösségi oldalakon, a  közösség által szervezett eseményekre, workshopokra, rendezvényekre résztvevőjeként felelősséggel tartozol Önmagadnak, mely felelősséget sem a közösség, sem az esemény szervezői, sem a többi résztvevők nem vállalhatják el Tőled.

Kérjük megérteni és elfogadni azt, hogy a fentiek szerint a ComeWithUs, az Alexarendel és a hozzájuk kapcsolódó közösségi oldalak létrehozója nem vállal felelősséget Te érted és az online és offline viselkedésedért és magatartásodért végig amíg az offline és online  közösségünk tagja vagy.

Ez a felelősség kiterjed a rendezvényeken, workshopokon, eseményeken,  való részvételre, a közösségünk tagjaival fenntartott online és offline kapcsolatokra és a közösség honlapjáinknak használatára is mindaddig, amíg tagja vagy ezeknek a közösségnek.

Részletes információ: Kérjük olvasd el a Comewithus Általános feltételeket.

Úgy gondoljuk, hogy ezen szabályok betartása elsődleges, mivel olyan közösséget alakítunk ki ahol felnőtt és érett gondolkodású és érzésű emberek csatlakoznak hozzánk, akik tisztelik egymást és a környezetet és betartják a közösség, valamint az ország törvényeit.

A mi célunk az, hogy a kialakuló közösség pozitív gondolkodású, harmonikus, egészséges és erős morális értékekkel rendelkező emberekből álljon, akik további értékeket nyújthatnak a közösségnek.

Ezek elveknek megfelelően ebben a közösségben semmilyen diszkrimináció nem lehet jelen!

A fentiek szerint a közösséggel, a honlappjainkkal kapcsolatos követelést nem áll módunkban teljesíteni, de amennyiben szükségesnek érzed, hogy a közösség szabályainak valamelyike a fenti szellemben módosuljon, szívesen elfogadjuk javaslatodat, a melyet a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címre bármikor elküldhetsz nekünk.

Amennyiben a javaslat beleillik az oldal infrastruktúrájába és a közösség szellemiségébe, boldogan vezetünk be újításokat.

Kérjük, részletes információkért, olvasd el, első sorban az Általános feltételeket és a működésünkre vonatkozó, az oldalainkon lévő, többi tájékoztatónkat is!

A kedves felhasználó nem zaklathatja a felhasználókat lánc üzenetekkel, multi-level tevékenységekkel, spam, multi-level marketing network-al.

Szolgáltatáselmaradás esetén: az Alexarendel, a  ComeWithUs nem vonható felelősségre a harmadik fél okozta szolgáltatás kimaradások, pl: internettel kapcsolatos szükséges karbantartási munkálatok, vis major vagy technikai zavarok miatt. (A Rackforest- a weboldal tárhely szolgáltató- is 99.9%-os rendelkezésreállást biztosít éves szinten, ami azt jelenti hogy előfordulhat, hogy 1 évben 87.6 órát, azaz 3.65 napot nem szolgáltat).

Továbbá, a kedves felhasználó régebbi vagy nem elfogadott technológiák használata esetében lehetséges, hogy a hozzáférése vagy oldal használata korlátozott.

A mentesítés kiterjed a következő esetekben is, mint pl.: ha a kedves felhasználó bejelentkezik, és az érvényes a eseményekre, workshpokra, rendezvényekre is, tudnia kell, hogy Ő egyedül felelős a saját fizikális, mentális, spirituális és emocionális integritásáért, úgy szintén felelős a viselkedéséért végig az egész tagsági időszak alatt, úgy ahogy végig az események alatt és utána is, ha tovább marad.

Tisztelettel kérjük, hogy vegye számításba az aktuális egészségi állapotát és hogy vigyázzon az értékeire. Mint tag és esemény résztvevő is, egyedül felelős saját integritásáért és saját viselkedéséért mindenkori szinten. Az oldal, az események szervezői és a többi résztvevő nem felelnek érte!

Nem garantáljuk, hogy meg fogod találni azt amit vagy akit keresel, és semmilyen felelősséget nem vállalunk ezzel kapcsolatosan, mivel mi csak lehetőséget kínálunk. Az Te választása, hogy  mit tesz a közösségünk által kínált lehetőségekkel és milyen eredményekkel; teljesen rajtad múlik!

A kedves felhasználó nem törhet fel elektronikus üzeneteket ( még kísérletezni sem szabad ), nem küldhet láncleveleket, az adatlap és személyes bejegyzések kitöltésekor nem használhatja üzenetküldő vagy más internetes szolgáltató nevét, címét, telefon vagy fax elérhetőségét, e-mail címét vagy felhasználó nevét. Attól függetlenül vegyen tudomást arról, hogy az online felület része miatt személyes információkat, uploads -t, képeket mások is láthatják, feltölthetik, posztolhatják, tovább adhatják.

Továbbá, a kedves felhasználó emlékezzen arra, hogy hozzájárult, hogy az eseményeken, képeket készítsenek róla és azokat, a profil képével együtt a ComeWithUs tárolja és felhasználja.

Részletes információ: Kérjük olvasd el a Comewithus Általános feltételeket.

A kedves felhasználó semmilyen formában nem adhatja át, posztolhatja, publikálhatja az Alexarendel és a  ComeWithUs logóját és az oldalaink és a hozzákapcsolódó média oldalakon feltöltött képeket.

A kedves felhasználó nem adhatja személyes jelszavát más személyeknek, és nem használhatja közösen a jelszavát másokkal. A kedves felhasználónak bejelentési kötelezettsége van, ha valaki használta jelszavát, vagy belépett a fiókjába. A Kapcsolat menüben találja elérhetőségünket. Kezelje a témát felelősséggel, mert nem vállalunk felelősséget, ha a könnyelműsége okozta a problémát. Az aki megtette, kitiltásra kerül és nem regisztrálhat soha többet az oldalunkra. Itt leszögezzük, hogy ha más e-mail címmel regisztrál, vagy más személyes adatokkal teszi meg,  ezt nem tudjuk ellenőrizni. Ha viszont kiderítésre kerül, akkor megint kitiltás lesz a következmény. Ha a kár jelentős akkor  feljelentési joggal élhetjük.

A kedves felhasználó nem használhatja az oldalt és a kínált lehetőségeket olyan módon, hogy azzal korlátozza a szolgáltatásokhoz való teljes hozzáférést, ez alatt különösen a személyes adatlap kitöltése más, az adott ország nyelvtől eltérő nyelveken értendő.

A kedves felhasználó nem tölthet fel vírussal fertőzött adatokat, softvereket, nem ronthatja semmi eszközzel az Alexarendel és a ComeWithUs oldal és a hozzákapcsolódó média oldalak működését: robots, spam, Dos támodások, lánc e-mail, junk e-mail, vírusos linkek, etc.-, nem használhat kém-programokat ( earch engine technology ), etc.

A kedves felhasználó nem írhatja felül, nem másolhatja, nem modifikálhat semmilyen Alexarendel és ComeWithUs oldalon, és a hozzákapcsolódó média oldalakon lévő tartalmat, vagy a működésére szükséges háttér tartalmat vagy az infrastuktúrája kiállakítására lévő tartalmát.

A kedves felhasználó nem közölhet, vagy továbbíthat rágalmazó, szidalmazó vagy más jogellenes formában megjelenő anyagot vagy információt, nem fenyegethet, nem zaklathat, nem sérthet meg jogaiban ( személyi jogok tekintetben ) harmadik személyt.

Semmilyen erotikus, pornográf, vagy erre utaló szöveget vagy képet nem tehet fel az oldalainkon és a hozzájuk kapcsolódó média oldalakon.

A kedves felhasználó nem használhatja a harmadik személy adatait ( e-mail címet sem ) sajátjaként.

A kedves felhasználó nem szolgálhat ki más személyes adatait: név, telefon, fax, e-mail, lakcím, fényképek, videók, URL címeket a tulajdonos beleegyezése nélkül a harmadik személynek, nem adhat tovább személyes tulajdoni adatokat, konfidenciális információkat, belső információkat.

A kedves felhasználó biztosítja, hogy az Alexarendel,  ComeWithUs oldal és a hozzájuk kapcsolódó média oldalak használatkor fényképet, szöveget, szoftert, vagy más egyéb jogvédelem alatt álló adatot a használatukhoz szükséges jogok és engedélyek meglétek nélkül nem alkalmaz.

A kedves felhasználó tárolhat videót, szöveget, képet, etc., amelyek fel vannak töltve vagy felrakva az oldalra, elektronikus formában és tudnak virtuális és fizikai másolatokat készíteni saját használatukra. Viszont, harmadik fél engedélye nélkül ezeket nem rakhatja fel az internetre, vagy akármilyen nyilvános virtuális vagy fizikális felületre.

A kedves regisztráló és a felhasználó köteles a regisztrációra, a hírlevelekre feliratkozáskor, és a Bejelentkezés űrlap kitöltésékőr illetve, az oldal használatára irányadó összes jogszabályt maradéktalanul betartani.
Regisztrációkor adott információk tartalmáért Ő egyedül felelős. A kedves regisztráló biztosítja, hogy a megadott adatok valóságnak megfelelnek, és saját magát mutatja be. Nem használhat álneveket vagy beceneveket. A saját vállalkozásainak hirdetése esetén is igaz – Ő egyedül felel a megadott információkkal kapcsolatban és arról is, hogy milyen formában adja meg. A kedves felhasználó köteles ezeket az adatokat aktualizálni.

Nem tudjuk ellenőrizni az adott információk valódiságát, csak az e-mail megerősítése áll rendelkezésére, mint ellenőrző eszköz, illetve megszűnik a hírlevelezési kapcsolat és az ön e-mail-re válaszolási lehetőség. Erről vegyen tudomást, és kezelje a kérésünket felelősségtudóan, semmilyen mindenkori visszaélése nem engedett.

A kedves felhasználó bejelentkezés után ki tud jelentkezni a rendszerből, ami javasolt az adatai védelme érdekében.
Amennyiben ezt nem teszi meg, a rendszer automatikusan kijelentkezteti a böngésző bezárása után.

A jelen megállapodásnak a magyar jog az irányadó. A Magyarországon hatályos törvény érvényes. Azok a rendeletek amely a felhasználó számára kedveznek és melyek nem kizárhatóak a lakóhely szerinti ország törvénykezése alapján előírt jogválasztási záradékok érvényben tekinthetőek. Akármilyen jogi változás esetében, a megállapodás érvényessége megmarad a még fennmaradó rendelkezések alapján .

Továbbá  naprakész rendelkezésekkel egészítjük ki az Általános feltételeket. Ha nem kíván beleegyezni, akkor kérheti a fiókja törlését és a hírlevelekre való feliratkozását.
A törlés kérése után a feldolgozás hozzávetőlegesen 1 munkanap. A törlés először csak a regisztráció inaktívvá tételével kezdődik, majd 30 nap után – amennyiben nincs ellenkező kérés -, a regisztrációhoz tartozó személyes adatok (amik a Személyes adatok oldalon is szerkeszthetők) törlésre kerülnek.

Felmerülő felhasználók közt, vagy felhasználó és harmadik fél hivatalos, bírósági vagy hatósági vita- vagy kárrendezési folyamatában az Alexarendel és a  Comewithus nem vállal részt vagy felelősséget, nem vállal állást és nem is kötelezhető rá. Az esetleges hágások esetében az Alexarendel és a  ComeWithUs békésen, konfliktus mentesen, megegyezéses alapú megoldásokra törekszik. Ha ez nem lehetséges, a felhasználó/felhasználók kizárása, zárolása vagy kitiltása képezhet megoldást.

 

ADATBIZTONSÁG

A rendszer minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
A személyes adatokhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve jogosulatlan felhasználása megelőzésére. Több információ: az Alexarendel Adatvédelem és a Comewithus Adatvédelem menüpontban.

Az adatátvitel célja: a felhasználók számára nyújtott ügyfélszolgálat, a tranzakciók megerősítése és a felhasználók védelme érdekében végzett csalás figyelemmel kísérése.

 

ADATBIZTONSÁG

A rendszer minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
A személyes adatokhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve jogosulatlan felhasználása megelőzésére.

Az Alexarendel és a ComeWithUs nem ad el és nem terjeszti ki más módon a kedves felhasználó személyes adatait harmadik felekre, és csak a fentiekben említett módon és célokra  használja fel a kedves felhasználó személyes adatait.

Továbbá, kérem olvassa el a Comewithus Általános feltételek és Adatvédelem.

 

FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELEM MÓDOSÍTÁS

Ésszerű változtatások lehetnek: az oldal újítása és fejlődése érdekében, ami azt jelenti, hogy a tartalom lehet más, mint amikor a kedves felhasználó regisztrált. Erre a fenntartjuk a jogot.
Jogi változások is lehetnek, amit az aktuális törvény határoz meg, vagy szabályzásszerű kiegészítések, amelyek védik az Alexarendel-t és a ComeWithUs-t és a felhasználókat egyaránt, a biztonság fokozása és oldal minősége érdekében. Ezekről a változásokról a kedves felhasználók értesítjük. Kérjük a  kedves felhasználó, hogy  bizonyos időközként elolvassa el az Általános feltételeket és az Adatvédelmet, és ha nem jelez külön, akkor  elfogadottnak tekintjük.

Amennyiben a felhasználó nem ért egyet a közölt módosításokkal, akkor lehetősége van kérni regisztrációjának törlését, illetve iratkozzon le a hírlevelekről, az e-mail-ben lévő link segítségével.

 

Tisztelettel,

Alexarendel