i2.jpg

“Mert  kis dolgok fénye az, ami bevilágítja az életünket!”- Paulo Coelho

Égés közben a gyertyában lévő levegőoszlop mozog, vibrálással stimulálja a fül energiapontjait. A testgyertyával bármelyik akupunktúrás pontot kezelhetjük, a meleg hatására nő a stimulálás hatékonysága. Méregtelenít, blokkokat old fel, harmonikus energia áramlatot eredményez, vérkeringést javít, a szervek megfelelő működését helyreállítja.

Alkalmazható: fül keringési problémák, fül-, homlok-, melléküreg gyulladás, halláscsökkentés, fejfájás, migrén, nátha, megfázás, feszült állapotok.

A kezelések sikeressége  és az eredmények függnek a páciens korától, nemétől, fizikai állapotától, adaptáció készségétől, illetve az ellenállás mértékétől, egészségi állapotától, a vitalitás szintéjéről, a személyisége jellemzőitől, a szociális környezetétől, a munkahelyi  jellegétől, a családi háttérétől, a társadalmi státuszától, az aktív élet- pihenés arányától; attól, hogy milyen régen áll fenn a betegsége/panasza; attól, hogy milyen mértékben képes változtatni életmódján; attól, hogy milyen mértékben alkalmazza és milyen mértékben beépülnek az életmódbeli, a gondolati és az érzelmi higiéniára vonatkozóan, kezelésekkel párhuzamosan kapott tanácsokat ( páciens-szabott tanácsok, a beszélgetések során kitisztázott kérdések alapján) és milyen elkötelezettséggel és rendszerességgel tartja be a kezelések rendjét, gyakoriságát.

Candles 
” Becouse it s the light if the little things , which illuminates our lives “ – Paolo Choelo
The air column in a burning candle moves and vibrates, this way stimulating the acupuncture points in your ears. The heat will enhance the effect of the stimulation. It helps detoxification, dissolve blocks, ensure healthy and unimpeded flow of energy, improves blood circulation and restore the proper functioning of the body.