Halottál az Infinite Dancerobic – ról?

Biztos, hogy nem, mert én fejlesztettem ki!:)

Ha felkeltettem a kíváncsiságodat és ha rászánsz 5 percet, itt megtalálod a válaszokat.:) 

Halottál arról a  kínai szólásról, miszerint addig vagy fiatal amíg megőrzöd a rugalmasságodat?
Én meg hozzátenném azt, hogy fontos a mozgás jellege és minősége, mivel természetgyógyász lévén, törekszem  az egészség jegyében cselekedni. 🙂

Amikor a fiatalságot említem, nem a topmodell szépségre gondolok, hanem számomra a fiatalság azt jelenti, hogy rugalmasak az ízületeim, szabad a mozgásom, aktív vagyok; a szívem friss, üde, mosolygós, kíváncsi, vágyakozik; az elmém tervez,  új ötletek megvalósítására és kihívásokra késztet.

A mozgás a lételemem; táplálja a testem, az elmém és a lelkem; a zene a fűszer. 🙂
Tíz éves korom óta mozgok: tenisz, kosárlabda, gimnasztika, minden aerobik formát kipróbáltam, táncolok, természetesen az életteli, vidám, szenvedélyes latin ritmust kedvelem.
Pont ezért, a Zumbánál és a táncnál megálltam.

Viszont azt tapasztaltam, hogy ahogyan a világ egyre erőszakosabba vált, úgy a sport, a zene és a táncos sportok is.

Egyre több az akrobatikus elem, a katonai vagy csúcssportolói állóképesség fejlesztő mozgásforma, amelyhez csatlakozik az elektronikus vagy house típusú zene.

Hiányzik belőlük a lágyság, a kedvesség, a szeretet; ezek a strong és funkcionális jelegű órák át vannak itatva teljesítménykényszerrel, magas elvárásokkal, és az óra egy harc a túlélésért. Meglehet, hogy erősítik az önbizalmadat, az önelégedettségi szintedet, az állóképességedet, de ha ennek van egy kedvesebb, kímélőbb módszere is, természetgyógyász lévén, én arra szavazok.

Ebből a megfontolásból elvégeztem a Zumbát és a Csoportos fitnesz instruktor tanfolyamokat és kialakítottam egy kellemes, lélekmelengető, szervezet-kímélő táncos mozgást, amelyet Infinite Dancerobic – nak neveztem. 
Kiváló mozgásforma 40 felettieknek, nőknek és férfiaknak egyaránt, azoknak, akik nem szeretnek sportolni, de tisztában vannak a mozgás fontosságával, azoknak, akik szeretik a táncot és a zenét, de nem tudnak táncolni, azoknak, akik egészségesek és fiatalosak szeretnének maradni, azoknak, akik vissza szeretnék kapni az egészségüket és a testi és lelki fiatalságukat.

Ha meggyőztelek, csatlakozz hozzám, ha még nem, olvass tovább, hogy miért pont ezt a mozgásformát találtam ki. 🙂
Meg csak azért is érdemes tovább olvasnod, mert érdekes információkat találhatsz benne, amelyeket ki tudod terjeszteni az életed más területeire is. 

Várlak szeretettel, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzám. 🙂

Bejelentkezek a workshopra
Bejelentkezek a workshopra
Bejelentkezek a workshopra
Bejelentkezek a workshopra
MEGVESZEM
MEGVESZEM

Közelgő Workshopok

Talpreflexológiai workshop

szeptember 5 @ 10:00 - 14:00

Masszázs workshop pároknak

szeptember 12 @ 10:00 - 14:00

A gazdagság titka

szeptember 22 @ 19:00 - 21:00

Elme tréning

szeptember 29 @ 19:00 - 21:00

Megszabadulok a stressztől

október 20 @ 18:00 - 21:00