Ha feladod, Isten nem tud érted semmit tenni!”

Reiki osztatlan energia, egyszerű és szelíd módszer arra, hogy testileg és lelkileg elérjük a harmoniát, hogy önmagunkkal és környezetünkkel harmonikus kapcsolatot teremtsünk az  Univerzum törvényeinek felismerése, megérzése és tiszteletben tartásának fényében.

Elsősorban az életünkben történő változások a bizonyítékok arra, hogy nyitottunk az igazi felismerések felé és harmoniába kerültünk a Szellemi, Természeti és Kozmikus Törvényekkel.
Ennek következtében kevesebb a konflinktus önmagunkban, önmagunkkal és a környezetünkkel. Bizonyos képességek birtokában kiváló lelki állapot félmérés céljából. Megmutatja a blokkot, hol szakadt meg a kapcsolat önmagunkkal, mert alapvetően ott a probléma gyökere.
Legbelül, önmagunkban ott van a válasz minden létező kérdésre és egyszer csak észrevesszük, hogy képesek lettünk arra, hogy helyes döntéseket hozzunk az életünkkel kapcsolatosan és egy boldog, kiegyensúlyozott életet alakítsunk ki magunknak.
 Meggyőződésem, hogy AZ EMBER ARRA SZÜLETETT, HOGY BOLDOGSÁGRA TALÁLJON és nem arra, hogy elszenvedje az életét a földön egy másik, csak jót ígérő életért cserébe a mennyben.
RAJTUNK MÚLIK!
REIKI