Mindenki gazdag akar lenni!

Ha helyre tudod tenni a pénzhez való viszonyodat, nyert ügyed van!

17 évesen volt egy komoly beszélgetésem anyámmal, amely lényege az volt, hogy a legfontosabb 3 dolog a világon a pénz, a pénz és a pénz. Fel voltam háborodva. Vitatkoztunk. Ő meg örök idealistának nevezett és kilátásba helyezte, hogy majd eljutok arra, hogy belássam, hogy neki volt igaza. Nagyon nem tévedett.

Most már meg tudom őt érteni és mind azokat, akik azt gondolhatják, hogy a pénz a legfontosabb dolog az életben, bár nálam a sorrend: egészség, emberség, pénz. De legalább belevettem a pénzt is. ?

Az élet szembesít minket, nap mint nap, a pénz fontosságáról, a motivációs erejével. Az élet arra is mutat, hogy a pénz nem feltétlenül a jó oldalát erősíti az emberben; olyan cselekedetekre készteti az embert, amelyek egyáltalán nem méltó hozzá. Amíg nem változik meg az ember pénzhez való viszonya, addigra semmi esélye emberhez méltóan viselkednie: marad a kegyetlenség, a könyörtelenség, az egymást, a környezet és a világ pusztításara való készség. 

Az egészséges ember nem bánt, nem kínozz, nem csal, nem lop, nem hazudik, nem manipulál, nem aláz, nem pusztít.

Az egészséges ember kegyes, megbocsájtó, megértő, tisztességes, őszinte, segítőkész; mert elégedett.

Az egészséges ember feltételezi az egészséges pénzhez való viszonyt. 

Az egészséges pénzhez való viszony feltételezi az egészséges embert.

Az egészséges gondolatok  és az egészséges érzelmek feltétele a gazdagságnak.

Meg kell tanulni másképpen gondolkodni és másképpen érezni.

A gazdagság titka workshop célja:

segíteni tisztázni a fogalmakat, tisztázni a szükségleteinket, a vágyainkat, az álmainkat, a viszonyunkat a pénzzel, a gazdagsággal, magunkkal és a világgal.

Ha pénzt akarsz, tudnod kell, hogy mit is jelent a pénz.

Ha pénzt akarsz, tudnod kell, hogy mire való a pénz.

Ha nagyon sok pénzt akarsz, tudnod kell, mit kell vállalnod érte.

Ha gazdag akarsz lenni, tudnod kell mit jelent gazdagnak lenni.

Ha gazdag akarsz lenni, tudnod kell  mivel jár gazdagnak lenni.

Ha gazdag akarsz lenni, tudnod kell, hogy készen állsz-e arra, hogy gazdag legyél. 

Ha nem állsz készen arra, hogy gazdag légy, nem is leszel az.

Ha nem tudod mit gátol abban, hogy gazdag legyél, nem lehetsz az.

Ha nem tudod  legyőzni a félelmeidet, a kétségeidet, nem lehetsz gazdag.

Ha nem tisztázod, magaddal és magadban, a fogalmakat és a vágyaidat, nem lehetsz gazdag.

Soha sincs késő!

Egy kedves hölgy, egy szívinfarktus követően, úgy döntött, hogy ideje változtatni. Még nem tudta min, de érezte, hogy nincs más kiút, ha meg akarja növelni az  életben maradás esélyeit, miután a szíve 40% halott let.

Várólistára került, de 70  évesen telefonon értesítették arról, hogy mivel betöltötte a 70 éves kort, lekerült a várólistáról.

Megdöbbenten szembesült azzal hogy teljesen magára van hagyatva. Megkeresett, és elkezdődött egy hosszú telefonos terápiás jellegű beszélgetés, amely mai napig tart.

Mondanom se kell, hogy egészséges, amennyiben az lehet, 74 évesen igen is aktív, ellátja magát, dolgozik mint idősgondozó egy családnál, és semmibe nem szenved hiányt, annak ellenére, hogy nyugdíja nincsen, hanem szociális segélyen él. Tavaly meglett az életén át áhított háza is, úgy, hogy egy fillérebé sem került. Végre lett otthona. Az idén be is költözött. Most aktívan vásárolgat és berendezi az új otthonát. A könyvemet is elolvasta, és nem győzte megköszönni azt, hogy mennyire segített neki, meg azt is részletezte, hogy miben.

Én nagyon büszke vagyok rá; ő az élő példája annak, hogy kitartással minden lehetséges, feltéve, hogy megvan a döntés.

Rajtad múlik! Hozz meg a döntést!

Bejelentkezem

Kinek szól

Azoknak, akik :

 • meg akarják változtatni a pénzhez való viszonyukat

 • tisztán akarnak látni

 • szeretnének másképpen gondolkodni

 • felül akarják írni a nem őket szolgáló megerősítéseket

 • szeretnének elsajátítani a teremtés alapjait

 • nem szeretnek nélkülözni

Az offline ár: 9 900 Ft/ fő

Az online ár 4 900 Ft/ Fő

Ha letöltötted a Kiről szól az életed? című könyvet, az árát beszámítjuk a workshop árába. Jelentkezz e-mailben és fizess az helyszínen.

Ha nem töltötted le a könyvet, akkor itt jelentkezz.

Azt a tudást szeretném átadni Neked, amelyet, mint tudatos ember, mint holisztikus természetgyógyász és segíteni-kész emberként nyertem meg az életem során.

Tématika

2 óra elmélet, interaktív beszélgetés
 • a pénzhez való viszony
 • téves érvek
 • megerősítések
 • alternatív megerősítések
 • összefoglalás
 • megoldások lépésről lépésre

Az offline ár: 9990 Ft/fő

Az online ár: 4 900 Ft/ fő

Ha letöltötted a Kiről szól az életed? című könyvet, az árát beszámítjuk a workshop árába. Jelentkezz e-mailben és fizess az helyszínen.

Nézz körül a világban! Minden pénzzé tettünk! Mindent pénzbe mérjük! Mindenek megvan az ára! Minden pénzről szól! Biztos vagyok benne, hogy valahol megvan egy rejtett téttel, amelyt kifizetünk és amely összeg a levegőnek szánják. Nem tudom, nem jártam utána, de simán elképzelhető. Biztonság kedvéért, ne is ringass magadat abban a reményben, hogy van valami ezen a világon, amiért nem kell fizetni, vagy megfizetni érte. Igen is, a pénz fontos!

Szoktak azzal érvelni, hogy test-szellem-lélek vagyunk, amikor arra szeretnének venni minket, hogy fejlődjünk spirituálisan. De érdekes módon senki sem akar rávenni minket arra, hogy az anyagi oldalát sem szabad figyelmen kívül hagyni. Sőt, itt a földön, ez a meghatározó. Ne úgy fejlődjünk spirituálisan, hogy megfeledkezzük az anyagi minőségünkről, mert része annak, hogy most éppen emberi formában gyakoroljunk, tanulunk, haladunk. Adj a lelkednek, a szellemi részednek azt, amit jár neki, de úgy adj a testednek is. Arra meg, pénz is kell.

A probléma nem a pénz.

Ha szeretnéd tudni mi az igazi probléma, és hogyan lehet megoldani, jelentkezz a workshopra.

Bejelentkezem

Közelgő workshopok

Talpreflexológiai workshop

április 18 @ 14:00 - 18:00