Workshopok

Workshopok2022-09-03T13:05:48+01:00
  • Workshopok_alexarendel

Workshopok

Az új KATA szabályok értelmében, 2022 szeptember 01-tól, kizárólag magánszemélyéket tudunk szolgálni.

Talpreflexológia

“Segíts magadon” Talpreflexológiai workshop a saját használatra, a prevenció jegyében, illetve a kiegészítő megoldások ismertetése, elsajátítása a gyógyulás érdekében.

Talpreflexológiai workshop

Megfelelő segítséggel a szervezetet arra lehet késztetni, hogy rátaláljon a problémáira és azokat oldja is meg; azokra az ingerekre, amelyek elérik az ingerküszöbét mindig reagál.

Miért pont  atalpreflexológia: itt

Masszázs

A természetes állapot az egészség és a jó közérzet. A masszázs a legkellemesebb módszer arra, hogy ezt az állapotot elérjük és fenntartsuk.

Masszázs

Aromaterápiás masszázs workshop a kölcsönös figyelem, szeretet és egészség jegyében.

Miért a masszázs: itt.

Az olajok hatása a csakrákra

A gyógyító olajok a természet ajándéka, amely magában zárja a szépségét, báját, frissességet, aromáját, sokszínűséget, és gyógyító erejét.”Ne hagyd kárba veszni!

Az olajok hatása a csakákra

Minden csakrához tartozik egy, vagy több gyógyító illóolaj, amelyek a limbikus rendszeren keresztül, belégzéssel, kifejtik a hatásukat; az olajokban hordozott információ, 22 mp alatt eljut az agyba, 2 perc elteltével, bekerülnek a véráramba, 20 perc alatt eljutnak a sejtekbe.

Irányítani akarok!

Megtanítalak átlátni az összefüggéseket a tested működése és viselkedése közözz, az érzések rendeltetése és az életterületek között!

Ha IRÁNYÍTANI AKARSZ, ahelyett, hogy irányított lennél interaktív workshop.

Ajándék: minden résztvevő részesül egy energetikai állapotfelmérésben.

Események

Interaktív beszélgetések, eszmecserék, ahol nem csak én beszélek, hanem meghallgatlak és  közösen értelmezzük, átszabjuk a válaszokat, a megoldásokat a Te szükségleteidhez. Megtanítlak, hogyan használni a veleszületett lehetőségeket. 

Online személyes konzultációkat azok számára, akik igénylik a személyre szabott megoldásokat. 

Ne felejtsd el, hogy az egészségi állapotod meghatározza az álmaid megvalósítását, az önmegvalósításod minőségét, amely feltétele a boldogságodnak, a sikeres, bőséges és kiegyensúlyozott életednek.

Ne habozz jelentkezni!

Online konzultáció: Skype: nita.alexandrina

Kérj időpontot!!

Küldj e-mailt!

Nézz körül!

Blog

#Alexarendel #workshop #workshopok #mentálhigiénia #egészség #gyógyulás #egyensúly #boldogság

Go to Top