A vállalkozásom 2022 szeptember 01-tól az új KATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét.

Az új KATA szabályok értelmében, 2022 szeptember 01-tól, kizárólag magánszemélyéket tudunk szolgálni.

Az Alexarendel oldal és a hozzájuk kapcsolódó média oldalak, és csoportok, azzal a céllal lettek létrehozva, hogy:  legyünk egészségesek, tegyük az egységünkért, tanuljunk együtt, erősödjünk együtt és segítsük egymást, hogy rátaláljuk arra amire vagy akire igazán vágyunk, miközben mindannyian élvezzük az életet, kihozva belőle a legtöbbet, teljes életet élve! 

Milyen adatokat kérjük:

Hírlevelekre feliratkozáskor:

E-mail

A szolgáltatások igénylésekor, a Bejelentkezés űrlap kitöltésékőr:

Név

E-mail

TECHNIKAI ADATOK

A webhely használata során a rendszer technikai okokból automatikusan rögzíti a következő felhasználói adatokat:

⦁ IP cím
⦁ látogatás ideje és időtartama

Ezen adatokat a rendszer nem kapcsolja össze a felhasználóval.
A webhely látogatóinak számítógépeit azonosítja a weboldalunk által használt Cookie-k , amibe a regisztrálók, a látogatók beleegyeznek a regisztráció, vagy az oldal látogatása pillanatában. Részletes információ: Adatvédelem

A fenti információkat a rendszer kizárólag a webhely technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.

Elvárható és betartandó viselkedési szabályok

Mint a közösség tagja, és az oldalakon és a hozzájuk kapcsolódó közösségi oldalakon, a  közösség által szervezett eseményekre, workshopokra, rendezvényekre résztvevőjeként felelősséggel tartozol Önmagadnak, mely felelősséget sem a közösség, sem az esemény szervezői, sem a többi résztvevők nem vállalhatják el Tőled.

Kérjük megérteni és elfogadni azt, hogy a fentiek szerint  az Alexarendel és a hozzájuk kapcsolódó közösségi oldalak létrehozója nem vállal felelősséget Te érted és az online és offline viselkedésedért és magatartásodért végig amíg az offline és online  közösségünk tagja vagy.

Ez a felelősség kiterjed a rendezvényeken, workshopokon, eseményeken,  való részvételre, a csoportok tagjaival fenntartott online és offline kapcsolatokra és az oldalak használatára is mindaddig, amíg tagja vagy, vagy követője.

Úgy gondoljuk, hogy ezen szabályok betartása elsődleges, mivel olyan közösséget alakítunk ki ahol felnőtt és érett gondolkodású és érzésű emberek csatlakoznak hozzánk, akik tisztelik egymást és a környezetet és betartják a közösség, valamint az ország törvényeit.

A mi célunk az, hogy a kialakuló közösség pozitív gondolkodású, harmonikus, egészséges és erős morális értékekkel rendelkező emberekből álljon, akik további értékeket nyújthatnak a közösségnek.

Ezek elveknek megfelelően ebben a közösségben semmilyen diszkrimináció nem lehet jelen!

A fentiek szerint a közösséggel, a honlappjainkkal kapcsolatos követelést nem áll módunkban teljesíteni, de amennyiben szükségesnek érzed, hogy a közösség szabályainak valamelyike a fenti szellemben módosuljon, szívesen elfogadjuk javaslatodat, a melyet a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címre bármikor elküldhetsz nekünk.

Amennyiben a javaslat beleillik az oldal infrastruktúrájába és a közösség szellemiségébe, boldogan vezetünk be újításokat.

Kérjük, részletes információkért, olvasd el, első sorban az Általános feltételeket és a működésünkre vonatkozó, az oldalainkon lévő, többi tájékoztatónkat is!

A kedves felhasználó nem zaklathatja a felhasználókat lánc üzenetekkel, multi-level tevékenységekkel, spam, multi-level marketing network-al.

Szolgáltatáselmaradás esetén: az Alexarendel nem vonható felelősségre a harmadik fél okozta szolgáltatás kimaradások, pl: internettel kapcsolatos szükséges karbantartási munkálatok, vis major vagy technikai zavarok miatt. (A Rackforest- a weboldal tárhely szolgáltató- is 99.9%-os rendelkezésreállást biztosít éves szinten, ami azt jelenti hogy előfordulhat, hogy 1 évben 87.6 órát, azaz 3.65 napot nem szolgáltat).

Továbbá, a kedves felhasználó régebbi vagy nem elfogadott technológiák használata esetében lehetséges, hogy a hozzáférése vagy oldal használata korlátozott.

A mentesítés kiterjed a következő esetekben is, mint pl.: ha a kedves felhasználó bejelentkezik, és az érvényes a eseményekre, workshpokra, rendezvényekre is, tudnia kell, hogy Ő egyedül felelős a saját fizikális, mentális, spirituális és emocionális integritásáért, úgy szintén felelős a viselkedéséért végig az egész tagsági időszak alatt, úgy ahogy végig az események alatt és utána is, ha tovább marad.

Tisztelettel kérjük, hogy vegye számításba az aktuális egészségi állapotát és hogy vigyázzon az értékeire. Mint tag és esemény résztvevő is, egyedül felelős saját integritásáért és saját viselkedéséért mindenkori szinten. Az oldal, az események szervezői és a többi résztvevő nem felelnek érte!

Nem garantáljuk, hogy meg fogod találni azt amit vagy akit keresel, és semmilyen felelősséget nem vállalunk ezzel kapcsolatosan, mivel mi csak lehetőséget kínálunk. Az Te választása, hogy  mit tesz a közösségünk által kínált lehetőségekkel és milyen eredményekkel; teljesen rajtad múlik!

A kedves felhasználó nem törhet fel elektronikus üzeneteket ( még kísérletezni sem szabad ), nem küldhet láncleveleket, az adatlap és személyes bejegyzések kitöltésekor nem használhatja üzenetküldő vagy más internetes szolgáltató nevét, címét, telefon vagy fax elérhetőségét, e-mail címét vagy felhasználó nevét. Attól függetlenül vegyen tudomást arról, hogy az online felület része miatt személyes információkat, uploads -t, képeket mások is láthatják, feltölthetik, posztolhatják, tovább adhatják.

Továbbá, a kedves felhasználó emlékezzen arra, hogy hozzájárult, hogy az eseményeken, képeket készítsenek róla és azokat, a profil képével együtt az Alexarendel tárolja és felhasználja.

A kedves felhasználó semmilyen formában nem adhatja át, posztolhatja, publikálhatja az Alexarendel logóját és az oldalaink és a hozzákapcsolódó média oldalakon feltöltött képeket.

A kedves felhasználó nem adhatja személyes jelszavát más személyeknek, és nem használhatja közösen a jelszavát másokkal. A kedves felhasználónak bejelentési kötelezettsége van, ha valaki használta jelszavát, vagy belépett a fiókjába. A Kapcsolat menüben találja elérhetőségünket. Kezelje a témát felelősséggel, mert nem vállalunk felelősséget, ha a könnyelműsége okozta a problémát. Az aki megtette, kitiltásra kerül és nem regisztrálhat soha többet az oldalunkra. Itt leszögezzük, hogy ha más e-mail címmel regisztrál, vagy más személyes adatokkal teszi meg,  ezt nem tudjuk ellenőrizni. Ha viszont kiderítésre kerül, akkor megint kitiltás lesz a következmény. Ha a kár jelentős akkor  feljelentési joggal élhetjük.

A kedves felhasználó nem használhatja az oldalt és a kínált lehetőségeket olyan módon, hogy azzal korlátozza a szolgáltatásokhoz való teljes hozzáférést, ez alatt különösen a személyes adatlap kitöltése más, az adott ország nyelvtől eltérő nyelveken értendő.

A kedves felhasználó nem tölthet fel vírussal fertőzött adatokat, softvereket, nem ronthatja semmi eszközzel az Alexarendel és a ComeWithUs oldal( most fejlesztés alatt)  és a hozzákapcsolódó média oldalak működését: robots, spam, Dos támadások, lánc e-mail, junk e-mail, vírusos linkek, etc.-, nem használhat kém-programokat ( search engine technology ), etc.

A kedves felhasználó nem írhatja felül, nem másolhatja, nem modifikálhat semmilyen Alexarendel, és a hozzákapcsolódó média oldalakon lévő tartalmat, vagy a működésére szükséges háttér tartalmat vagy az infrastruktúrája kialakítására lévő tartalmát.

A kedves felhasználó nem közölhet, vagy továbbíthat rágalmazó, szidalmazó vagy más jogellenes formában megjelenő anyagot vagy információt, nem fenyegethet, nem zaklathat, nem sérthet meg jogaiban ( személyi jogok tekintetben ) harmadik személyt.

Semmilyen erotikus, pornográf, vagy erre utaló szöveget vagy képet nem tehet fel az oldalainkon és a hozzájuk kapcsolódó média oldalakon.

A kedves felhasználó nem használhatja a harmadik személy adatait ( e-mail címet sem ) sajátjaként.

A kedves felhasználó nem szolgálhat ki más személyes adatait: név, telefon, fax, e-mail, lakcím, fényképek, videók, URL címeket a tulajdonos beleegyezése nélkül a harmadik személynek, nem adhat tovább személyes tulajdoni adatokat, konfidenciális információkat, belső információkat.

A kedves felhasználó biztosítja, hogy az Alexarendel, és a hozzájuk kapcsolódó média oldalak használatkor fényképet, szöveget, szoftert, vagy más egyéb jogvédelem alatt álló adatot a használatukhoz szükséges jogok és engedélyek meglétek nélkül nem alkalmaz.

A kedves felhasználó tárolhat videót, szöveget, képet, etc., amelyek fel vannak töltve vagy felrakva az oldalra, elektronikus formában és tudnak virtuális és fizikai másolatokat készíteni saját használatukra. Viszont, harmadik fél engedélye nélkül ezeket nem rakhatja fel az internetre, vagy akármilyen nyilvános virtuális vagy fizikális felületre.

A kedves regisztráló és a felhasználó köteles a regisztrációra, a hírlevelekre feliratkozáskor, és a Bejelentkezés űrlap kitöltésékőr illetve, az oldal használatára irányadó összes jogszabályt maradéktalanul betartani.
Regisztrációkor adott információk tartalmáért Ő egyedül felelős. A kedves regisztráló biztosítja, hogy a megadott adatok valóságnak megfelelnek, és saját magát mutatja be. Nem használhat álneveket vagy beceneveket. A saját vállalkozásainak hirdetése esetén is igaz – Ő egyedül felel a megadott információkkal kapcsolatban és arról is, hogy milyen formában adja meg. A kedves felhasználó köteles ezeket az adatokat aktualizálni.

Nem tudjuk ellenőrizni az adott információk valódiságát, csak az e-mail megerősítése áll rendelkezésére, mint ellenőrző eszköz, illetve megszűnik a hírlevelezési kapcsolat és az ön e-mail-re válaszolási lehetőség. Erről vegyen tudomást, és kezelje a kérésünket felelősségtudóan, semmilyen mindenkori visszaélése nem engedett.

A kedves felhasználó bejelentkezés után ki tud jelentkezni a rendszerből, ami javasolt az adatai védelme érdekében.
Amennyiben ezt nem teszi meg, a rendszer automatikusan kijelentkezteti a böngésző bezárása után.

A jelen megállapodásnak a magyar jog az irányadó. A Magyarországon hatályos törvény érvényes. Azok a rendeletek amely a felhasználó számára kedveznek és melyek nem kizárhatóak a lakóhely szerinti ország törvénykezése alapján előírt jogválasztási záradékok érvényben tekinthetőek. Akármilyen jogi változás esetében, a megállapodás érvényessége megmarad a még fennmaradó rendelkezések alapján .

Továbbá  naprakész rendelkezésekkel egészítjük ki az Általános feltételeket. Ha nem kíván beleegyezni, akkor kérheti a fiókja törlését és a hírlevelekre való feliratkozását.
A törlés kérése után a feldolgozás hozzávetőlegesen 1 munkanap. A törlés először csak a regisztráció inaktívvá tételével kezdődik, majd 30 nap után – amennyiben nincs ellenkező kérés -, a regisztrációhoz tartozó személyes adatok (amik a Személyes adatok oldalon is szerkeszthetők) törlésre kerülnek.

Felmerülő felhasználók közt, vagy felhasználó és harmadik fél hivatalos, bírósági vagy hatósági vita- vagy kárrendezési folyamatában az Alexarendel nem vállal részt vagy felelősséget, nem vállal állást és nem is kötelezhető rá. Az esetleges hágások esetében az Alexarendel  békésen, konfliktus mentesen, megegyezéses alapú megoldásokra törekszik. Ha ez nem lehetséges, a felhasználó/felhasználók kizárása, zárolása vagy kitiltása képezhet megoldást.

Kezelésekkel és workshopokkal  kapcsolatos fontos tudnivaló elfogadása, a kezelésekre, illetve a workshopokra bejelentkezés előtt

Az új KATA szabályok értelmében, 2022 szeptember 01-tól, kizárólag magánszemélyéket tudunk szolgálni.

A kedves páciens elfogadja az Általános Feltételeket azzal, hogy bejelentkezik az állapotfelmerésre vagy valamelyik kezelésre. Ha már bejelentkezett, feltételezhető, hogy elolvasta és elfogadta az Általános Feltételeket- a kezelő ebben a tudatában ad időpontot és  végzi el a kezeléseket.

Tisztelettel kérem a kedves leendő pácienst, hogy a következő bekezdés tudatában kérje időpontot és járjon kezelésekre.

A kezelések sikeressége  és a kezelésektől és workshopoktól elvárt eredmények függnek a páciens korától, nemétől, fizikai állapotától, adaptáció készségétől, illetve az ellenállás mértékétől, egészségi állapotától, a vitalitás szintéjéről, a személyisége jellemzőitől, a szellemi és emocionális intelligencia mértékéről, a szociális környezetétől, a munkahelyi  jellegétől, a családi háttérétől, a társadalmi státuszától, az aktív élet- pihenés arányától; attól, hogy milyen régen áll fenn a betegsége/panasza; attól, hogy milyen mértékben képes változtatni életmódján; attól, hogy milyen mértékben alkalmazza és milyen mértékben beépülnek az életmódbeli, a gondolati és az érzelmi higiéniára vonatkozóan, kezelésekkel párhuzamosan kapott szóbeli tanácsokat ( páciens-szabott tanácsok, a beszélgetések során kitisztázott kérdések alapján)  és milyen elkötelezettséggel és rendszerességgel tartja be a kezelések rendjét, gyakoriságát.

A kedves páciens vegye tudomásul, hogy a kezelések csapat munka, ahol a kezelő csak segítő; a kívánt eredmények elérése a páciens hozzáállástól függ és a folyamatban befektetett energia, elkötelezettség és erőfeszítések mértékétől. A kedves páciens vegye tudomásul, hogy ennek a folyamatnak pénz vonzata van- fontolja meg az anyagi helyzetét, mielőtt elkezdene a kezeléseket. Vegye tudomásul, hogy a kezelő nem vontható semmilyen jógi vagy nem jogi felelősségre ha szakszerűen végezte el a munkáját, mivel az eredmények sikeressége összetett és számos faktorok, tényezők függvénye. ( kérem olvassa el újra az előző bekezdést.)

A kedves páciens vegye tudomásul, hogy alapvetően, a kínált szolgáltatások mellékhatásmentesek. Ami történhet: késlelkednek az  eredmények vagy stagnál a kedves páciens állapota, mivel az eredmények sikeressége összetett és számos faktorok, tényezők függvénye. ( kérem olvassa el újra a vastag betűs előző bekezdést.). Ebben az esetben a kezelőnek jogában áll átirányítani a kedves pácienst más megoldások felé, más szakemberek felé, ezzel megszüntetve a szóbeli közös megállapodást/ a kezelések folytatását.

A kedves páciens / leendő páciens vegye tudomásul, hogy  mindennemű tájékoztatást az alexarendel.hu oldalon rendelkezésére áll, ezért írásos formában tájékoztatást nem szoktunk szolgálni. Viszont, külön kérésére  ki tudjuk nyomtatni az oldalon lévő Általános Feltételek tartalmát, amelyet a kedves páciens papír alapon átveheti. Továbbá, ha hiányolja valamelyik kérdésére a választ, kérem jelezni: megválaszolunk és bekerül az Általános Feltételekben, a jövőbeli páciensek kisegítése és kiigazításra való megkönnyítés érdekében.

A workshopokra való bejelentkezéssel és részvételével kapcsolatos fontos tájékoztatás

A workshopok megtartása a jelentkezők számának függvénye.

Az egészségmegőrzés higiéniai és magatartási követelmények megkövetelik az alacsony létszámot.

A workshopok elindulnak minimum 6 és maximum 12 jelentkezővel indul el, mivel biztosítani kell a kellő távolságot a résztvevők között. 

Kérjük, hozd magaddal maszkot. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha egészségesnek véled magad.

Kérjük, kérj egy barátot, ismerőst, egy családtagot, hogy jelentkezzen ő is, mert biztonságos gyakorolni egymáson úgy, hogy ismerjük egymást: az életmódját, az egészségi állapotát, hogy mennyire és hogyan vigyázz magára.

 

A bejelentkezéssel, elfogadod, hogy a workshopra csak a saját felelősségedre veszel részt, az egészségi, az edzettségi állapotod és kor függvényében, akár saját megítélésed, akár szakemberek tanácsok alapján teszed meg.

A kedves  workshopokra résztvevő vegye tudomásul, hogy a workshopok által elsajátított tudás NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI ELLÁTÁST, A PSZICHOTERÁPIÁT, VAGY A PSZICHIÁTRIAI KEZELÉST!
A workshopokon általam nyújtott tudás nem minősül
a) az orvosi gyakorlat,
b) az egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy
c) a nem-konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységnek,
nem gyógyítok és nem diagnosztizálok.

Együttműködésünk egy partneri folyamat amelynek célja, hogy a közösen meghatározott céljaid elérésében támogassalak, hogy a lehető legtöbbet hozd ki önmagadból.

Ha egészségi problémákkal vagy betegséggel küzdesz, megfontoltad az egészségügyi kockázataidat, illetve rendelkezel orvosi engedéllyel, miszerint a mozgás előnyös és elősegíti a terápiád és a felelősséget fel is vállalod. Ez vonatkozik a mentálhigiéné, egészség prevenciós workshopokra is.
A felelősségvállalás fényében semmilyen jellegű kártérítést nem igényelhetsz, sem a fizikai, sem a szellemi, sem a lelki estleges bekövetkezett károkért.

Időpont lefoglalással és a kezelésekre és workshopokra megjelenéssel fontos tudnivaló elfogadása, a kezelésekre bejelentkezés előtt

Ha a kedves páciens lemondja az időpontját 24 órával  a kezelés, illetve a workshop kezdete előtt, akkor van lehetősége pótolni.

Ha ismételten teszi meg, akkor ki kell fizetnie a kezelés, illetve a workshop árát.

Ha a kedves páciens aznap mondja le az időpontját, akkor a kezelés, illetve a workshop teljes árát köteles kifizetni.

Ha ismételten teszi meg, akkor bérletre és kedvezményekre a továbbiakban nem lesz jogosult.

Ha rendszeresen teszi meg, akkor további időpontok lefoglalására nem lesz jogosult- ezennel a közös szóbeli megállapodásunk megszűnik; nem áll módjában további kezelésekre bejelentkezni/ kezeléseket felvenni.

Bérlet vásárlás esetén:

Két bérlet típusra van lehetőség:

  • 4 alkalmas- hetente 1 kezelés
  • 8 alkalmas- hetente 2 kezelés

Mindkét bérletet le kell járni egy hónapon belül. Ha nem jelenik meg a megbeszélt időpontra, és nem is mondta le, vagy nem módosította az időpontját 24 órával korábban, az adott kezelés ára, illetve fél ára levonásra kerül, az előző bekezdésben leírtak alapján.

ADATBIZTONSÁG

A rendszer minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
A személyes adatokhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve jogosulatlan felhasználása megelőzésére. Több információ: az Alexarendel Adatvédelem  menüpontban.

Az adatátvitel célja: a felhasználók számára nyújtott ügyfélszolgálat, a tranzakciók megerősítése és a felhasználók védelme érdekében végzett csalás figyelemmel kísérése.

ADATBIZTONSÁG

A rendszer minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
A személyes adatokhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, a jogosulatlan megismerés, a személyes adatok jogosulatlan megváltoztatása, illetve jogosulatlan felhasználása megelőzésére.

Az Alexarendel nem ad el és nem terjeszti ki más módon a kedves felhasználó személyes adatait harmadik felekre, és csak a fentiekben említett módon és célokra  használja fel a kedves felhasználó személyes adatait.

FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELEM MÓDOSÍTÁS

Ésszerű változtatások lehetnek: az oldal újítása és fejlődése érdekében, ami azt jelenti, hogy a tartalom lehet más, mint amikor a kedves felhasználó regisztrált. Erre a fenntartjuk a jogot. Ennek fényében kérjük a kedves pácienseket és felhasználókat, hogy bizonyos rendszerességgel olvassák el az Általános Feltételeket!
Jogi változások is lehetnek, amit az aktuális törvény határoz meg, vagy szabályzásszerű kiegészítések, amelyek védik az Alexarendel-t és a ComeWithUs-t és a felhasználókat egyaránt, a biztonság fokozása és oldal minősége érdekében. Ezekről a változásokról a kedves felhasználók értesítjük. Kérjük a  kedves felhasználó, hogy  bizonyos időközként elolvassa el az Általános feltételeket és az Adatvédelmet, és ha nem jelez külön, akkor  elfogadottnak tekintjük.

Amennyiben a felhasználó nem ért egyet a közölt módosításokkal, akkor lehetősége van kérni regisztrációjának törlését, illetve iratkozzon le a hírlevelekről, az e-mail-ben lévő link segítségével.

Tisztelettel,

Alexarendel