A vállalkozásom 2022 szeptember 01-tól az új KATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét.

Az új KATA szabályok értelmében, 2022 szeptember 01-tól, kizárólag magánszemélyéket tudunk szolgálni.

Feltételek, amelyeket a regisztráció, bejelentkezés, hírlevelekre feliratkozás, hozzászólások posztolása előtt feltétlenül el kell olvasnod és regisztrációkor el kell fogadnod! 

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, az online különböző oldalaink-hoz és a hozzátartozó közösségi odalaink-hoz, és offline egyaránt, tudnod kell, hogy egyedül Te vagy a felelős saját fizikális, mentális , spirituális és emocionális sértetlenségedért, és a saját magatartásodért. Ez a felelősség a tagságod fennállásának teljes tartamára vonatkozik, és kiterjed a közösségi rendezvényeken való részvételre is, az oldalunkon online aktivitásodra is, és az aktivitásodra mint a közösség számára esetleges szervező vagy hirdető is.

Nem garantáljuk, hogy meg fogod megtalálni azt amit vagy akit keresel, és semmilyen felelősséget nem vállalunk ezzel kapcsolatosan. A Te választása és felelősséged,  hogy mit teszel a közösségünk, az oldalaink, a közösségi oldalaink által kínált lehetőségekkel és milyen eredményekkel; teljesen rajtad múlik!

Tisztelettel kérjük, hogy ezt vedd számításba, és vigyázz az egészségedre, valamint az értékeidre. A ComeWithUs, az Alexarendel, és a hozzákapcsolódó közösségi oldalak létrehozója, a szerzők, a munkatársak, az önkéntes segítők, a szervezők és a többi résztvevő kifejezetten kizárnak- az akár publikus, akár privát eseményeken való részvétel során- minden felelősséget mindennemű- testi, szellemi, emocionális, vagy anyagi- esetleges elszenvedett kar esetén, és kizárnak mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat az események során és az oldalunkon online és offline tagsága alatt bekövetkezett mindennemű kárókért.

Mint a közösség tagja, és a közösség által szervezett eseményekre, az oldalakon és a hozzákapcsolódó közösségi oldalakon, a résztvevője felelősséggel tartozol Önmagadnak, mely felelősséget sem a közösség, sem az esemény szervezői, sem a többi résztvevők nem vállalhatják el Tőled.

Kérjük megérteni és elfogadni azt, hogy a fentiek szerint a ComeWithUs, az Alexarendel és a hozzákapcsolódó közösségi oldalak létrehozója nem vállal felelősséget Te érted és az online és offline viselkedésedért és magatartásodért végig amíg az offline és online  közösségünk tagja vagy.

Ez a felelősség kiterjed a rendezvényeken, workshopokon, eseményeken,  való részvételre, a közösségünk tagjaival fenntartott online és offline kapcsolatokra és a közösség honlapjáinknak használatára is mindaddig, amíg tagja vagy ezeknek a közösségnek.

A workshopokra való bejelentkezéssel és részvételével kapcsolatos fontos tájékoztatás

A bejelentkezéssel, elfogadod, hogy a workshopra csak a saját felelősségedre veszel részt, az egészségi, az edzettségi állapotod és kor függvényében, akár saját megítélésed, akár szakemberek tanácsok alapján teszed meg.

Ha egészségi problémákkal vagy betegséggel küzdesz, megfontoltad az egészségügyi kockázataidat, illetve rendelkezel orvosi engedéllyel, miszerint a mozgás előnyös és elősegíti a terápiád és a felelősséget fel is vállalod. Ez vonatkozik a mentálhigiéné, egészség prevenciós workshopokra is.
A felelősségvállalás fényében semmilyen jellegű kártérítést nem igényelhetsz, sem a fizikai, sem a szellemi, sem a lelki estleges bekövetkezett károkért.

Az eseményeken, workshopokon, rendezvényeken készülnek képek, amik felkerülnek az oldalunkra,​ ​​mivel a dokumentálás​ feltétlenül szükséges a közösség kialakításának céljából​ és ​a közösség szellemének megteremtése érdekében​. Ez vonatkozik a profil képekre is. A regisztráció és a hírlevelekre való feliratkozás befejezéskor kérünk a hozzájárulását, amely visszavonható az Általános Feltételek-ben leírt módon.

Úgy gondoljuk, hogy ezen szabályok betartása elsődleges, mivel olyan közösséget alakítunk ki ahol felnőtt és érett gondolkodású és érzésű emberek csatlakoznak hozzánk, akik tisztelik egymást és a környezetet és betartják a közösség, valamint az ország törvényeit.

A mi célunk az, hogy a kialakuló közösség pozitív gondolkodású, harmonikus, egészséges és erős morális értékekkel rendelkező emberekből álljon, akik további értékeket nyújthatnak a közösségnek.

Ezek elveknek megfelelően ebben a közösségben semmilyen diszkrimináció nem lehet jelen!

A fentiek szerint a közösséggel, a honlappjainkkal kapcsolatos követelést nem áll módunkban teljesíteni, de amennyiben szükségesnek érzed, hogy a közösség szabályainak valamelyike a fenti szellemben módosuljon, szívesen elfogadjuk javaslatodat, a melyet a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címre bármikor elküldhetsz nekünk.

Amennyiben a javaslat beleillik az oldal infrastruktúrájába és a közösség szellemiségébe, boldogan vezetünk be újításokat.

Kérjük, részletes információkért, olvasd el, első sorban az Általános feltételeket és a működésünkre vonatkozó, az oldalainkon lévő, többi tájékoztatónkat is!

Tisztelettel,

Alexarendel