Feltételek, amelyeket a regisztráció, bejelentkezés, hírlevelekre feliratkozás, hozzászólások posztolása előtt feltétlenül el kell olvasnod és regisztrációkor el kell fogadnod! 

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, az online különböző oldalaink-hoz és a hozzátartozó közösségi odalaink-hoz, és offline egyaránt, tudnod kell, hogy egyedül Te vagy a felelős saját fizikális, mentális , spirituális és emocionális sértetlenségedért, és a saját magatartásodért. Ez a felelősség a tagságod fennállásának teljes tartamára vonatkozik, és kiterjed a közösségi rendezvényeken való részvételre is, az oldalunkon online aktivitásodra is, és az aktivitásodra mint a közösség számára esetleges szervező vagy hirdető is.

Nem garantáljuk, hogy meg fogod megtalálni azt amit vagy akit keresel, és semmilyen felelősséget nem vállalunk ezzel kapcsolatosan. A Te választása és felelősséged,  hogy mit teszel a közösségünk, az oldalaink, a közösségi oldalaink által kínált lehetőségekkel és milyen eredményekkel; teljesen rajtad múlik!

Tisztelettel kérjük, hogy ezt vedd számításba, és vigyázz az egészségedre, valamint az értékeidre. A ComeWithUs, az Alexarendel, és a hozzákapcsolódó közösségi oldalak létrehozója, a szerzők, a munkatársak, az önkéntes segítők, a szervezők és a többi résztvevő kifejezetten kizárnak- az akár publikus, akár privát eseményeken való részvétel során- minden felelősséget mindennemű- testi, szellemi, emocionális, vagy anyagi- esetleges elszenvedett kar esetén, és kizárnak mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat az események során és az oldalunkon online és offline tagsága alatt bekövetkezett mindennemű kárókért.

Mint a közösség tagja, és a közösség által szervezett eseményekre, az oldalakon és a hozzákapcsolódó közösségi oldalakon, a résztvevője felelősséggel tartozol Önmagadnak, mely felelősséget sem a közösség, sem az esemény szervezői, sem a többi résztvevők nem vállalhatják el Tőled.

Kérjük megérteni és elfogadni azt, hogy a fentiek szerint a ComeWithUs, az Alexarendel és a hozzákapcsolódó közösségi oldalak létrehozója nem vállal felelősséget Te érted és az online és offline viselkedésedért és magatartásodért végig amíg az offline és online  közösségünk tagja vagy.

Ez a felelősség kiterjed a rendezvényeken, workshopokon, eseményeken,  való részvételre, a közösségünk tagjaival fenntartott online és offline kapcsolatokra és a közösség honlapjáinknak használatára is mindaddig, amíg tagja vagy ezeknek a közösségnek.

Az eseményeken, workshopokon, rendezvényeken készülnek képek, amik felkerülnek az oldalunkra,​ ​​mivel a dokumentálás​ feltétlenül szükséges a közösség kialakításának céljából​ és ​a közösség szellemének megteremtése érdekében​. Ez vonatkozik a profil képekre is. A regisztráció és a hírlevelekre való feliratkozás befejezéskor kérünk a hozzájárulását, amely visszavonható az Általános Feltételek-ben leírt módon.

Úgy gondoljuk, hogy ezen szabályok betartása elsődleges, mivel olyan közösséget alakítunk ki ahol felnőtt és érett gondolkodású és érzésű emberek csatlakoznak hozzánk, akik tisztelik egymást és a környezetet és betartják a közösség, valamint az ország törvényeit.

A mi célunk az, hogy a kialakuló közösség pozitív gondolkodású, harmonikus, egészséges és erős morális értékekkel rendelkező emberekből álljon, akik további értékeket nyújthatnak a közösségnek.

Ezek elveknek megfelelően ebben a közösségben semmilyen diszkrimináció nem lehet jelen!

A fentiek szerint a közösséggel, a honlappjainkkal kapcsolatos követelést nem áll módunkban teljesíteni, de amennyiben szükségesnek érzed, hogy a közösség szabályainak valamelyike a fenti szellemben módosuljon, szívesen elfogadjuk javaslatodat, a melyet a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címre bármikor elküldhetsz nekünk.

Amennyiben a javaslat beleillik az oldal infrastruktúrájába és a közösség szellemiségébe, boldogan vezetünk be újításokat.

Kérjük, részletes információkért, olvasd el, első sorban az Általános feltételeket és a működésünkre vonatkozó, az oldalainkon lévő, többi tájékoztatónkat is!

Tisztelettel,

Alexarendel