Kabbala

Kabbala2022-09-03T14:29:11+01:00

A kabbala segít akkor, ha a cél az, hogy élvezd az életedet, ahelyett, hogy harcolj az életedért!
Eltévedtél? Minden összedőlt körülötted? Nem tudsz dönteni? Nem tudod melyik utat válaszd? Érdekel az életutad? Tudni szeretnéd mi az életfeladatot? Tudni szeretnél, melyik az a veleszületett alapképesség, amely megkönnyíti a utadat?

Az életút analizís segít megérteni a múltbeli történteket, amely hatására, felszabadulsz az esetleges most is cipelt kellemetlen érzésektől és gondolatoktól, amely nem enged elfelejteni, és észrevétlenül mérgezi a jelent és árt a jövődnek. Megérted, hogy amikor hibáztál, elkerülhetetlen volt, mert része volt a tanításnak; ez felszabadít az esetleges bűntudattól és önmarcangolástól. Megkönnyebbülést hoz és szabadság érzetet, telít új energiával, és motivál, hogy legközelebb jobban teljesítsd, hogy jobb és több legyél, és tudatosan fejlődj, miközben az életfeladatodat oldod meg, vagy tökéletesíted az elért eredményeket. Segít az utadon maradni, végig haladni és a célt elérni. Segít megérteni a körülötted lévőket, a barátaidat, a kapcsolataidat, a családtágjaidat, amennyibe nekik is elkészíttetted az életút analizíst. A kapcsolatok nem feltétlenül változni fognak, mert ahhoz két ember szükséges, de a te részedet, azt, ami rád vonatkozik, meg fogod tudni oldani, sziplán azért, mert meg fogod őket érteni. A megértés nagy szabadságot hoz, és megkönyebbülést, és megment téged arról, hogy magadra vállald azt, amire nem vagy hivatott megoldani.

Egy egész élet áll rendelkezésünkre a feladataink megoldására. Érezheted úgy is, hogy vannak részek, amelyek megoldottad, részben, vagy teljesen. Érezheted úgy is, hogy ezek számodra nem feladatok, mert te már tudod, már megoldottad, már helyesen alkalmazod,… Meg ha úgy is van, akkor arra használhatod az anyagot, amikor nehéz helyzetben találod magad: előveszed, elolvasol, értelmezed, hogy megértsd miért történik az, ami éppen történik. Abban fog segíteni, hogy ahelyett, hogy mérgelődj, vagy szenvedj, vagy áldozatként beletörődj, megértsd, hol „hibáztál”, min csúszott el, mit felejtetted el abból, amit már megoldottad, vagy mi marad el, mi hiányzik a teljes és tartós megoldáshoz, ami az életfeladataid illeti. Mert a gyakorlat teszi a mestert, és ha meg is oldottunk az élet feladatokat, újra és újra „bizonyítani” kell, hogy tartós és stabil tudásra tettünk szert, ahhoz, hogy megkapjuk a „piros pontot” oda fent, és ne kelljen elölről kezdeni egy következő életünkben, illetve ne „tartozással” kezdjük el, mert nehezebb lesz utol érni magunkat.

Fontos tudni, hogy ez egy eszköz, és nem maga a megoldás. Igényél bizonyos szintűspirituális érettséget és nyitottságot, mert neked használnod kell, és dolgoznod kell vele. Ez igényél munkát, tudatosságot, megfigyelést. Ez egy eszköz, amely segít az utadon maradni, és akkor kevesebb lesz az akadály. Ez az eszköz egy önismereti eszköz is, amely segít az lenni, akivé válni akartál, amikor megszülettél.

Ez egy életre szóló eszköz.

Ha megtudod az életfeladatodat, akkor azt is tudod miért érdemes harcolni és mit érdemes elengedni!

Ha megtudod az életfeladatodat, akkor azt is tudod kivé kell válnod!

ÉRDEKEL
Go to Top