A természetes állapot az egészség és a jó közérzet.
A masszázs a legkellemesebb módszer arra, hogy ezt az állapotot elérjük és fenntartsuk.

masszázs javítja a vér és nyirokkeringést, tisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, feloldja a stressz okozta csomókat az izmokban, ezáltal szabad utat biztosít az energiakeringésnek, feloldja a fizikai és a lelki blokkokat, relaxál, nyugtat, harmonizál, revitalizál, hozzásegít a testi- és lelki egészségünkhöz.

Tudni kell, hogy a szervezet el tud kényelmesedni; nem azért, mert lusta, hanem azért, mert kíméli magát!

Amikor már úgy érzi, hogy túl sok a nyomás, hogy már egyre nehezebben tudja ellátni a feladatait, igyekszik takarékoskodni az energiával.

Ezt úgy éri el, hogy különböző feladatokat elnapolja, és fókuszál az alapvető, az életben maradáshoz feltétlenül szükséges feladataira, miközben megtanul együtt élni kisebb-nagyobb fajdalmakkal, különböző panaszokkal, amíg nem jut el arra a pontra, hogy már nem is veszi észre őket, illetve már nem reagál a figyelmeztetésekre.

Lassan alakulnak krónikus állapotok, amelyek váratlanul akuttá válhatnak.

A szervezetnek új és ismétlődő ingerekre van szüksége, ahhoz, hogy éber maradjon.

A masszázs biztosítja számára a megfelelő ingereket egy harmonikus, feszültség-mentes, dinamikus működéséhez, miközben erőt és energiát biztosít a feladatok elvégzésére. 

A masszázs segít ellazítani az izmokat, feloldja a blokkokat, akadály-mentes energia áromlást biztosít a nyomástól felszabadított meridiánok mentén, és gondoskodik az egészséges információ áramlásról, az idegpályák mentén.

Az egészségünk állapota rajtunk múlik; attól, hogy mit teszünk magunkért, hogy mennyi időt szánunk magunknak, hogy mennyi figyelmet és  törődést gyakorlunk magunk felé, hogy mennyire komolyan veszünk a test, a lélek üzeneteit és, hogy milyen gyorsasággal válaszolunk.

Vannak, akik élik az életüket, kizsákmányolják a szervezetüket, kimerítik a tartalékaikat, nem veszik figyelembe a jelzéseket, a panaszokat, és amikor beköszön a betegség, meglepődnek és bepánikolnak, mert egyáltalán nincsenek  felkészülve arra, hogy merre induljanak, mit tegyenek.

Én még nem  jutottam odáig, hogy valamilyen betegségből kelljen kigyógyulnom, mivel már a “panaszok stádiumban” cselekszem: nem hagyom időt, hogy a panasz betegséggé alakuljon.

Nagyon hálás vagyok a munkámnak, mert ébren tartja a hitemet, miszerint az emberi szervezet tökéletes, és a megfelelő segítséggel, mindig megoldja a problémáját.

Nagyon hálás vagyok a munkámnak, mert megerősít abban, hogy a prevenció a mindenkori legjobb megoldás.

Kinek szól?

Mindenkinek, akiknek fontos a közelség, a törődés, az érintés, a figyelmesség és az egészség.

Azoknak szól, akik:

 • egészségtudatosak

 • keresnek megoldásokat a mindennapi stressz feloldására

 • minőségi időt szeretnének tölteni a párjukkal, a barátaikkal, a családtagjaikkal

 • tisztában vannak a testi- és lelki megújulás fontosságával.

 • vagy azoknak, akik valamikor masszíroztak, eleveníteni szeretnének a tudásukat, gyakorolni

 • vagy kezdő masszőröknek, akik gyakorolni szeretnének

 • vagy a kezdő masszőröknek, akik  egy kiépített, követhető, bevált technikát szeretnének elsajátítani

Pár vélemény:

“Kedves Mindenki!
Saját tapasztalatom alapján tiszta szívvel tudom ajánlani Alexandrinát azoknak akik gyógyulni, és azoknak is, akik – hozzám hasonlóan -megelőzni szeretnék egy-egy betegség kialakulását vagy komolyabbra fordulását.” P.G

“Drága Alexa!
Ezúton is szeretném megköszönni amit értem és a gyógyulásomért tett!
Ha vannak véletlenek akkor annak köszönhetem, hogy magát választottam kezelőnek. Nagyon hamar láttam,hogy Ön magasabb szinten is látja a betegség okait,-éreztem,hogy jó helyre kerültem. Azt is gyorsan láttam,hogy nem akar rám erőszakolni semmiféle ideológiát, amit tud arról meg van győződve, ezért az teljesen hiteles. Nem becsüli le a gyógyítás fizikai részét sem,sőt maximalista és következetes a munkában.” Anna Kövári

“Rengeteget fájt a talpam és a hátam. E fájdalmak miatt folyton MBT cipőben jártam, de pár év után már az MBT cipőkben is fájt a talpam. Alexandrához egy kedves ismerősöm révén jutottam el és az első kezelések fájdalmai után fokozatosan egyre jobb lett. Nemcsak a talpfájdalmam múlt el, hanem a testi közérzetem is lényegesen jobb lett. Most kb. a 10 kezelésnél tartok, a talpam már nem fáj, és fokozatosan kezdek visszatérni a “normál” cipőkhöz, ami sokkal-sokkal olcsóbb és elegánsabb is az MBT cipőknél. A többiről pedig csak áradozni tudok: Alexa a jobbnál-jobb és egyszerűen elkészíthető házilagos gyógymódok vagy természetes gyógykészítmények ajánlásával a mindennapi közérzetemre is remekül hatott, a náthámat pl. 1-2 nap alatt elmulasztotta. Még ismerőseim bajaira is adott tanácsokat. Nagyon kedves, közvetlen, jóhumorú hölgy és kiváló szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” Egy talp fájós

Tematika

Elmélet- 1 óra

 • a masszázs hatásai
 • a masszás kontraindikációi
 • a masszázs kellékei
 • aromaterápiás alap ismerete; illóolajok

Gyakorlat- 3 óra

 • masszázs fogások bemutatása a jelentkezők segítségével
 • masszázs fogások gyakorlása egymáson
 • folyamatos ellenőrzés és kijavítás

A részvevőknek ajánlom a talpreflexológiai workshopra használható 10% Ft kedvezményt. 

MEGVESZEM

Mit adhat neked ez a workshop?

A 4 órás workshop célja, hogy megtanuld olyan alap masszázs fogásokat, amelyeket használhatod a családon belül, ha a cél a fáradt izmok lazítása vagy a stresszoldás, az ellazulás.

Betekintést kapsz a különböző masszázs olajok világába és az adott szükségleteid szerint válogathatsz az izomlázító, frissítő, stresszoldó, hangulatjavító vagy exotikus hangulatú olajok között.

Ha valamelyik aromára érzékeny vagy, akkor számodra az olíva olaj és babaolaj keveréket javaslom.

MEGVESZEM

Ár: 1 óra elmélet+3 óra gyakorlat

45 000 Ft / pár ( 2 fő )

Ajándék: aromaélmény szeánsz!

Ajándék: 10% Ft kedvezményt a talpreflexológiai workshop árából!

A tőbb mint 15 éves tapasztalatomat megosztom veled.

A workshop gyakorlat alapú: 3 óra gyakorlat keretében el tudod sajátítani az alapokat.

Meghallgatlak, és számodra külön tanácsadás keretében, meghatározunk milyen zónákat kell masszírozni, hogyan, milyen intészitással, milyen sorrendben, milyen rendszerességgel.

MEGVESZEM

Ha bizonytalan vagy, ha kételkedsz, megnyugtatlak ?

Masszírozni mindenki tud..valahogy. :). Segítséggel, ráhangolással és kellő érzékenységgel képes leszel örömöt szerezni magadnak, másoknak és hozzájárulni az egészségük megőrzéséhez.

Ne habozz! Hozhatod a párodat, egy barátodat vagy egy családtagodat is!

MEGVESZEM

A masszázs alapja a vérbőség  növelése, amely által, a szervezet képes megfelelő mennyiségű tápanyagot és oxigén  biztosítani az adott zónákban.

31 pár gerincvelői ideg van, amelyek a gerincvelőből kilépve a csigolyaközti lyukakon keresztül lépnek ki a gerinccsatornából, és amelyek keresztül történik a kommunikáció a szervek és az idegközpont között. 

A háton fút végig, a gerinc két oldalán, a hólyag meridian, rajta a  fontos szervek akkupunkturás pontjai.  A meridiánok szerepe, hogy szabályozzák a különböző szervek funkcióit.

Jobb preventív megoldást nem ismerem.

MEGVESZEM

Feltételek

A workshopok megtartása a jelentkezők számának függvénye.

A workshop elindul minimum 6 és maximum 12 jelentkezővel indul el.

 A gyakorlati tudás elsajátítása megköveteli az alacsony létszámot.

Ha kérdéseid vannak: info@alexarendel.hu

Hívj, ha segíthetek!

Részlet az Általános feltételekből:

A workshopokra való bejelentkezéssel és részvételével kapcsolatos fontos tájékoztatás

A workshopok megtartása a jelentkezők számának függvénye.

Az egészségmegőrzés higiéniai és magatartási követelmények megkövetelik az alacsony létszámot.

A workshopok elindulnak minimum 6 és maximum 12 jelentkezővel indul el, mivel biztosítani kell a kellő távolságot a résztvevők között. 

Kérjük, hozd magaddal maszkot. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha egészségesnek véled magad.

Kérjük, kérj egy barátot, ismerőst, egy családtagot, hogy jelentkezzen ő is, mert biztonságos gyakorolni egymáson úgy, hogy ismerjük egymást: az életmódját, az egészségi állapotát, hogy mennyire és hogyan vigyázz magára.