Az Áldozat készség a Veséhez kapcsolódik.
A félelem gyengíti a Vesét, a bátorság erősiti azt.

Ha félelemben élsz, bizonytalanságba, ha nagy a stressz, ha erőtlen és kimerült vagy, vagy annak érzed magad, ha belefáradtál, ha hiányzik a bátorság ahhoz, hogy kilépj az Áldozat szerepből, akkor az esszenciális olajok nyújthatnak segítséget.

Vetiver esszenciális olaj gyengíti a félelmeid erejét. A Vetiver esszenciális olaj kiváló és erőteljes immunrendszer működést fokozó hatású. Pszichés hatásai közül a legfontosabb, hogy erővel tölti fel az állandó stresszben élő alanyt és a bizonytalanságban szenvedőt; segít visszazökkenni a való életbe, támogatja a cselekvést.

A Geranium esszenciális olaj növeli a stressz bíró képességet. A geránium támogatja a fáradt mellékvesét, segít a kortizol hormon szabályozásában; nyugtató és stresszoldó hatással bír.

Cédrusfa esszenciális olaj növeli a stabilitást, az “erős lábokon állok” érzést. A Vörös Cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthet; a fa nagysága és ereje jó közérzetet és vitalitást biztosít; és erőt ad az új kezdethez, arra, hogy végre a saját kezünkbe vegyük az életünk irányítását.

Fekete borsó esszenciális olaj pozitívan hat a pangó vesére.

Pacsuli esszenciális olaj belélegzésé ösztönzi a szerotonin és a dopamin felszabadulását, enyhítve a düh és szorongás érzését; kiegyensúlyozó hatást gyakorolhat az érzelmekre.

A Fahéj esszenciális olaj illata kognitív serkentőként hat, javítja a memóriát, a vizualitást, és nem utolsó sorban, lassítja a szellemi öregedést.

Szegfűszeg esszenciális olaj segít a mentális fáradékonyság és kimerültség ellen; élénkít, melegít, energiával tölt.

Gyömbér esszenciális olaj fokozza a kognitív képességeket és magabiztosabbá, határozottabbá tesz.

Ha a Gyökér csakra kiegyensúlyozott állapotban van, akkor az alanyra jellemző az önuralom, a fizikai erő, a tett-készség, és az az egészség; van önbizalma, biztonságban és védettnek érzi magát.

Az alany kevésbé agyal, aggódik, szorong, fél, hanem cselekszik.

Csatlakozom és spórolok

A következő fejezet: a Nemi csakra- a Mártír.

A tejes letölthető anyag itt találod.

Az illatok hatása a személyiségünkre

félelem, bátorság, stressz, kimerültség, vese, esszenciálisolajok, alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.