Tudtad, hogy a test, az elme és a lélek aszerint működnek, ahogyan szoktatod őket?

Az Elme Tréning workshop célja az, hogy átszoktassuk az elmét arra, hogy úgy működjön, hogy minket szolgáljon.

Tíz éves koromban fedeztem fel a megfigyelést, mint eszköz arra, hogy megvalósítsam önmagamat. Tíz éves koromtól kezdve fejlesztettem magamban és magamnak :), azt a képességet, hogy összehangoljam a gondolatok és az érzések hatalmát, hogy nem egymás ellen érvényesítsék önmagukat, hanem egymást kiegészítve, és ez mind az irányításom alatt történjen meg. :). Folyamatos fejlődésem ésszerű következménye  a technika léegyszerűsítése volt, végig törekedve a meglehetősen gyors megoldásokra.

Tudtad, hogy a testre, az elmére és a lélekre jellemző az, hogy elkényelmesednek?

Miért kényelmesedik el a szervezet?

Miért kényelmesedik el az elme?

Mert kíméli magát!

Amikor már úgy érzi, hogy túl sok a nyomás, hogy már egyre nehezebben tudja ellátni a feladatait, igyekszik takarékoskodni az energiával.

Ezt úgy éri el, hogy különböző feladatokat elnapolja, és fókuszál az alapvető, az életben maradáshoz feltétlenül szükséges feladataira, miközben megtanul együtt élni kisebb-nagyobb testi, szellemi, lelki, vagy életbeli fajdalmakkal, különböző panaszokkal, amíg nem jut el arra a pontra, hogy már nem is veszi észre őket, illetve már nem reagál a figyelmeztetésekre.

Lassan alakulnak a testi, a szellemi, a lelki, az életbeli krónikus állapotok, amelyek váratlanul akuttá válhatnak.

Mi a megoldás?

A szervezetünkre nem haragudhatunk, mert elsődleges feladata az életben maradás, és a rá jellemző intelligenciával meg is oldja.

A gond csak akkor keletkezik amikor már el kezd fáradni és energiát spórolni onnan, ahonnan tudd.

A hangsúly azon van, hogy vegyük komolyan a panaszokat, mert figyelmeztetnek arra, hogy a szervezetünk már nehezen boldogul önállóan.

Mindenki keresse meg azt a segítséget, amellyel azonosulni tud, magáévá tudja  tenni, és akkor nem késik az eredmény sem.

Én, személy szerint, nem győzöm csodálni az emberi szervezet komplex és intelligens megoldásait és képességeit, meg a hálát, amellyel lereagálja a törődést és a segítséget!

Milyen eredmények várhatóak?

Azonkívül, hogy a gyakorlatban beépíted a megerősítéseket, edzheted az elmédet, megtanítod őt vizualizálni, képekkel dolgozni, fókuszálni, koncentrálni, összekapcsolni a képeket és az érzéseket, amely hatására megváltozik a szellemi és az érzelmi energiák minősége; megtanulsz tudatosan teremteni és pozitívan, konstruktívan gondolkodni és érezni. 

Ha mindezeket megtanultad, akkor saját megerősítéseket tudsz beépíteni az életedben, saját teremtő képeket létrehozni, attól függően, hogy éppen mire van szükséged és mindez  jelentősen rövidebb idő alatt.

Ennek a workshopnak célja az, hogy megtanítson Téged, hogyan alakítsd, építsd be és használd a megerősítéseket és automatizáld a használatukat.

A módja: egy leegyszerűsített gyakorlat, amelyet, ha következetesen gyakorolsz, akkor képes leszel akármikor, saját megerősítéseket alakítani, beprogramozni és automatizálni.

A módszer gyakorlása 8 hónapot vesz igénybe. A cél: a 8-ik hónap végére Te irányítod az elmét; észrevétlenül az elméd más model alapján fog működni; az új séma alapján fogja működtetni a szervezetedet és az életedet. 

Az abszolút és egyedi előnye ennek a módszernek, amelyre tanítani szeretnélek az, hogy ha már magabiztosan beépítetted, a használata pár másodperc kérdése, más szóval, egy alapvető előny a mai felgyorsult modern korban.

Az Elmetréning workshop alkalmával megtanult villámtechnikát használhatod az életed összes területén.

Ha nem tanulod meg irányítani az elmédet, végig azzal a téves meggyőződéssel fogod leélni az életed, miszerint, a sors, a bolygók állása, a karma, láthatatlan erők, vagy maga az élet irányít téged; nő a tehetetlenség érzeted, az áldozat készséged, csökken a bizalmad és az önbizalmad, az önértékelésed, a hited; megtanulsz beletörődni, megfeledkezve magadról, az álmaidról, a vágyaidról, az életedről.

Gyerekkorom óta gyakorlom ezt a módszert. Eljutottam odáig, hogy képes vagyok magamat kívülről figyelni, és folyamatosan korrekciókat végezni, anélkül, hogy félbe hagynám azt amit éppen csinálom.

Ma már nem szükséges leülni, hosszan meditálni, elvonulni, csendet követelni. Ez a módszer jelentősen leegyszerűsítette az életemet, és, ami a legfontosabb, növelte az önbizalmamat, az életbe való bizalmamat, a hitemet.

A hitem az, hogy:

“A történetek nem történnek, hanem mi alakítjuk a történeteket!
A történelem sem történik, hanem mi alakítjuk a történelmünket!” (idézet a Kiről szól az életed című könyvemből)

 • Te irányítasz

 • megtanulsz figyelni

 • csökken a reakcióidő 

 • csökken a válaszidő

 • a megoldás nem késlekedik

 • megtanulsz teremteni

 • Te alakítod az életedet

 • Te irányítod a történeteket

 • kiszolgáltatott már nem leszel

Hosszú évek tapasztalatomat ajánlom neked; a tapasztalatom, mint tudatos ember és mint holisztikus természetgyógyász.

A cél: megkönnyíteni a tanulást, megspórolni neked hosszú éveket, amelyeket azzal tudod majd tölteni, hogy alkalmazod a workshop alatt megszerzett új tudásodat, amelyet az egész életedre tudod kiterjeszteni, úgy ahogyan az életed összes területeire.

Ha letöltötted a Kiről szól az életed című könyvet, az árát beszámítjuk az Elme tréning workshop árába.

A workshop tartalmaz 1 órás elméletet és 1 órás gyakorlatot.

Az offline ára 9 990 Ft/fő

Az online ára 4 900 Ft/fő

A workshop elindul minimum 6 részvevővel. A max: 15 részvevő.

Ha letöltötted a Kiről szól az életed című könyvet, akkor itt jelentkezz, és a könyv árát beleszámítjuk a workshop árába.

Ez a workshop mindenkinek szól, aki magasabb szintre szeretné emelni a tudatosságot és akinek drága az ideje.

Mindenkinek szól, aki:

 • szeretné irányítani a saját életét
 • tudatosan szeretné befolyásolni az eredményeit
 • pozitív eredményeket szeretné elérni az egészségével vagy a szeretetteinek egészségével kapcsolatosan
 • pozitív változásokat szeretne a környezetében
 • akinek fontos a tudatos és minőségi önmegvalósítás.

Azoknak szól, akik:

 • versenyeznek az idővel
 • szeretnék tudatosan használni a képességeiket
 • egy rugalmas és sokoldalú technikát keresnek
 • szeretnék a kezükbe venni az életük irányítását
 • megbízható és szilárd módszereket keresnek egy új életmodellhez.
Egyszerűen nem hagyhatod ki azt a lehetőséged!
Mert többre vagy hivatott!
Mert megérdemled!
Bejelentkezek a workshopra

Talpreflexológiai workshop

április 18 @ 14:00 - 18:00

Offline esetén:

Részlet az Általános feltételekből:

A workshopokra való bejelentkezéssel és részvételével kapcsolatos fontos tájékoztatás

A workshopok megtartása a jelentkezők számának függvénye.

Az egészségmegőrzés higiéniai és magatartási követelmények megkövetelik az alacsony létszámot.

A workshopok elindulnak minimum 6 és maximum 12 jelentkezővel indul el, mivel biztosítani kell a kellő távolságot a résztvevők között. 

Kérjük, hozd magaddal maszkot. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha egészségesnek véled magad.

Kérjük, kérj egy barátot, ismerőst, egy családtagot, hogy jelentkezzen ő is, mert biztonságos gyakorolni egymáson úgy, hogy ismerjük egymást: az életmódját, az egészségi állapotát, hogy mennyire és hogyan vigyázz magára.