Sok a bizonytalanság, ural a félelem, erősödnek a kétségek, gyengül a remény, egyre kiszolgáltatottá érzünk magunkat.

A természetes reakció az, hogy látni akarunk a jövőben.

Szükségünk van arra, hogy bizonyosságot nyerjük, arról, hogy jobb lesz, meg arról, hogy mikor. A válasz erőt ad, hogy folytassuk, és tegyük meg mindent, hogy addigra is túléljük.

Számolnánk visszafelé mint a katonák, akik alig várnak, hogy haza mehessenek, vagy leszereljenek.

A bizonytalanságnak hatalmas ereje van; ha már beékelődik, onnan nehéz kitenni.

Olvastam valahol, hogy egyik kedvenc és igen hatásos kínzó módszer az volt, hogy zsákot húzták az adott személy fejére, mielőtt elkezdték volna verni. Ezzel fokozták a fájdalmat és növeltek a félelmet. 

A kínzott személy nem láthatta honnan jön az ütés, nem mérhette fel milyen erővel jön az ütés, és nem tudhatta meg milyen eszközzel alkalmazzák az ütést. A kínzott személy nem tudod felkészülni arra, ami rá várt; se testileg, azzal, hogy beveti az izmok erejét, amelyével ellenalva, tompíthatja  a fájdalmat; lelkileg sem tudott felkészülni, szellemileg sem; nem volt idő kitalálni mi várt rá és milyen lelki, vagy szellemi módszereket alkalmazzon. Gyakorlatilag minden síkon legyőzték az élleállását. A kínzott személy összetört. 

Aki ezt a módszert kitalálta, ismerte az életet, az embert és a reakciói az élettel szembe.

Az élet tud ütni, úgy, hogy szinte soha sem tudjuk előre, hogy honnan, milyen erővel, milyen módon fog ütni. Az ember előbb-ütőbb összetör, összeomlik, feladja, megadja magát.

Viszont…

Ami az életet illeti, mindig megvannak a figyelmeztető jelek. Az élet kommunikál velünk. A közvetítő a lélek. Ha beszélünk  a lélek nyelvét, akkor könnyen tudjuk megfejteni az üzeneteket.

Ha a megfejtés követően, cselekszünk is, akkor nyert ügyünk van.

Ez sajnos ritkán történik.

Az ember türelmetlen és elég kényelmes.

Az ember gyors választ akar, gyors megoldást keres.

A jóslás az eszközök egyike.

Elmegy jósoltatni magának, és elvárja a megnyugtató, remény-kecsegtető, bizakodó híreket.

Ha az elvárás teljesül, nyerhet. Mit? Az, hogy egy igen reményteli, pozitív lelki állapotba kerül. A remény erőt ad, készteti cselekvésre, beindítja. Ha megfelelő a lelki állapot, akkor kitartással, meg is tudja valósítani a vágyát. Nem rossz. 

Ha az elvárás nem teljesül, 2 kimenetele lehet a jóslásnak.

Az egyik: mindent elhisz és összeömlik. A jóslás csak arra volt jó számára, hogy megerősítette őt abban, hogy nincs kiút. Innen felállni már nehéz.

Vagy, az életösztön által, tagadni fog; úgymond, megmakacsolja magát, és úgy dönt, hogy ő be fogja bizonyítani az ellenkezőjét. Ez egy pozitív kimenetel.

Ebből következik az, hogy a jóslásnak is megvan a szerepe,ha jól kezeljük.

Viszont, meggyőződésem, hogy a jövőt nem lehet megjósolni. A jövő nem egy statikus, élőrre megírt forgatókönyv. A jövő úgy változik, ahogyan a jelenben a gondolataid és az érzelmeid. A szellemi és az emocionális állapotod meghatározza a jövődet. Minél stabilabb a szellemi és az érzelmi állapotod, annál stabilabb lesz a jövőkép, annál könnyebben “jósolható”. A stabil belső világ kiállításhoz és megtartáshoz segítenek a mentálhigiéné workshopk, amelyeket a leegyszerűsítés jegyében terveztem meg.

Miért nem lehet megjósolni a jövőt?

Mert rajtunk múlik.

A jövő a jelenen alapszik. Azt, amit ma gondolok és érzek határozza meg a jövőt. 

A jóslás is, az adott lelki és szellemi állapotból kiindulva, ad, nem is válaszokat, hanem valamilyen tetszőlegesen követendő irányt.

Ha jósoltatsz magadnak, ne a jövőt akarj tudni, hanem az, hogy hol tartasz, milyen lelki és szellemi állapotban vagy éppen, min változtathatsz és mik azok a cselekvések, amelyekhez megkapod az energetikai támogatást.

A Runa kövekkel való “jóslás” ideális az útmutatáshoz. Amit én kifejezetten szeretem benne, az, hogy megmutatja mikor kell cselekednem, mikor kell passzívnak maradnom, mire kapom meg a támogatást és mire nem. A Runa kövek sok feleslegesen felhasznált energiát megspórol.

A Runa kövek segítenek összekötni magadat a magasabb rendű energetikai síkkal, a Forrással, ha úgy tetszik; elősegítik az összekapcsolást és  fenntartják ezt a kapcsolatot; segítenek összhangban működni, a természet és a kozmikus törvényeivel; segítenek megtudni mire vagy éppen hívatott megoldani és mire nem; tanítanak türelemre, önismeretre, és erősíti a kapcsolatot saját magaddal.

A Runa kövek támogatják az introspektív utazásokat és segítenek kiaknázni a benned lévő, veleszületett tudást. 

Bizonyos döntések előtt használom őket, hogy megtudjam, hogy itt az ideje megoldani, vagy nem, illetve, ha még nincs itt az ideje, mit kell tennem, hogy “megkapjam az engedélyt” cselekvésre.

Az “engedélyt” akkor kapod meg, amikor készen állsz arra, hogy elérj a kívánt eredményt.

Megtörténhet, hogy olyat kívánsz magadnak, ami egyáltalán nem kompatibilis azzal, aki éppen most vagy. Nem kaphatod meg, amíg nem éred el azt a szintét, hogy pont azt kaphass, amire igazán vágysz. Nem kaphatod meg, amíg nem emelkedtél arra a szintre, ahonnan bevonzod magadnak a kívánt eredményt. Más különben félre sikerül a teremtés, és az igyekezeted ellenére, ott találod magad, hogy újra és újra ugyanazt a sémát követed, ugyanazt a történetet éled meg.

A Runa kövek abban is segítenek, hogy mit kell tenned, milyen úton kell haladni, hogy elérd a megfelelő szintet.

Egy kérdésre húzunk 3 követ. Ha nem világos a válasz, vagy felmerül egy újabb kérdés, akkor megint húzunk 3 követ, és addig haladunk, amíg nem jártunk körbe az adott témát.

A kérdés akármilyen lehet, de jól kell megfogalmazni.

Az Alexarendel Csoportomban, minden héten húzok 3 követ arra, hogy az adott héten mire kapunk energetikai támogatást, mire érdemes fókuszálni, és mit kell tenni, hogy  a támogatást érvényesüljön.

Ha vannak kérdései, ha döntés előtt állsz, vagy egy olyan életszakaszban vagy, amelyből nem látod a kiutat, vagy olyan vágyad van, amely megvalósításához nem tudod merre indulni, mit kell tenned, akkor keress meg személyesen. 

runakövek, jóslás, jövő, támogatás, kapcsolat-a-forrással, teremtés, megvalósítás, önismeret, kapcsolat-önmagaddal, alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.