Project Description

Talprefelxológiai állapotfelmérés
Panaszok mint: fáradékonyság, fásultság, hangulatingadozás, vándorló fájdalmak, alvási zavarok,mind figyelmeztetés arra, hogy a szervezet alul működik.
Ha valamelyiket tapasztalod, javaslom nem megvárni a betegség kialakulását, mert a prevenciónak nincs vetélytársa. 

Érdekel 

Kérek időpontpot!

Kérek időpontot

A prevenció a mindenkori legjobb megoldás!

Prevention is the best ever solution!

A talpreflexológia hatásai

Erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, az anyagcserét, felszabadítja a szervezetet a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, növeli a stressztűrő képességet, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt – fizikai, mentális és lelki síkon, ezáltal az életben is; helyreáll az optimális kommunikáció a szervek és a hozzárendelt funkciók között; a szervezet visszakapja öngyógyító képességét.

Részletes leírás: ITT

  • Prevenció

  • Egészség

  • Megfelelő ingerek

  • Adaptáció/ Öngyógyulás 

Megfelelő segítséggel a szervezetet arra lehet késztetni, hogy rátaláljon a problémáira és azokat oldja is meg; azokra az ingerekre, amelyek elérik az ingerküszöbét mindig reagál.

A REFLEXOLÓGIAI kezelések segítségével felhozzuk a szervezetet az alulműködő állapotából arra a szintre, hogy felismerje a helytelen működést, rátaláljon a problémáira és további támogató kezelésekkel meg is oldja azokat.

Érdekel

“A kialakult betegséget kezelni, olyan, mintha az ember akkor kezdene forrást építeni, amikor már megszomjazott.”- kínai szólás

Brezenák Alexandrina- Természetgyógyász, Alexarendel
0%

Az egészséged a kulcs a boldogsághoz!

Bejelentkezem

LATEST TIPS