A Mártír típusú ember könnyen esik önsajnálatba, túl érzékeny, túl szigorú magához, ok nélkül bűntudatot érez, “üres az élet, unalmas a világ” érzéssel küzd; úgy néz ki, hogy könnyedséggel feláldozza magát, miközben hangosan, vagy nem, panaszkodik, ahelyett, hogy változtatná.

Az önfeláldozás mögött a nemi csakra alúlmüködése áll.

Ha nemi csakra kiegyensúlyozott állapotban van,  az alany bízik magában, bízik másokban, bátrán megéli és kimutatja érzéseit, érzelmeit, kreatív és magas szintű megoldó képességgel bír.

Mert a kreatív ember a megoldás embere.

A bűntudat, amiért az adott alany bünteti is saját magát, lemondva saját magáról és az életéről, rombolja a nemi csakrát; a kreativitás tölti és gyógyítja azt.

Az esszenciális olajok segíthet a nemi csakra kiegyensúlyozott működésében.

A Vadnarancs esszenciális olaj növeli az életöröm érzést, támogatja az élvezeteket, nyitja a szívet a kellemes érzések elött; felvidít, elevenné tesz; támogatja az elkötelezettséget és a bátorságot; táplálja a reményt.

Az Ylang-Ylang esszenciális olaj nagyon jó hatással van az agyi funkciókra; erősíti az idegrendszert, tovább csökkenti a stresszt és nyugtatja az idegeket; erős antidepresszív hatású, nyugtató és afrodisziákum.

A Jasmin esszenciális olaj segíthet a depresszió, szorongás és kimerültség leküzdésében. A Jasmin legyőzi a szomorúságot, nyugtat, és fokozza az érzékiséget.

Kevesen tudják, hogy a Jasmin erős természetes altató: a váliumnál is erősebb, ezért támogatja a pihenést, a minőségi alvást, időt adva a szervezetnek regenerálodásra, feltöltödésre.

A Szantálfa esszenciális olaj csillapítja a haragot, a frusztrációt, a zaklatottságot, a szorongást; nyugtat, miközben fokozza a mentális éberségét és elősegíti a nyugodt alvást; lecsendesíti a hangos visszatérő gondolatokat, nyugtatja az elmét.

A Szantálfa közelebb visz a belső Én-hez, a Forráshoz. A Tömjénnel és a Mirhaval együtt támogatja a belső csend megteremtését és annak fenntartását, támogatja a meditatív tevékenységeket.

A Ciprus esszenciális olaj vigaszt és erőt ad; csillapítja a nyugtalan érzelmeket, tölt energiával és vitalitással.

A Grapefruit esszenciális olaj szerepet játszik a boldogság hormonok termelésében.

A Rossza esszenciális olaj megnyitja a szívet, emeli a jókedvet, és vigasztal nagy fájdalom esetén.

A Geránium esszenciális olaj erős antidepresszáns, nyugtatja az idegeket csökkenti a szorongás szintet.

Az Osmanthus esszenciális olaj inspirál és támogatja a kreativitást.

A Mandarin esszenciális olaj nyugtat, javítja a hangulatot javító, előcsábítja a boldogság érzetet és segít a szorongás ellen és a régi terhek elengedésebén.

A Bergamot esszenciális olaj kiváló félelem oldó, jól működik a depresszió ellen, segít az elfogadásban, és nyugtat, és javítja a kedélyállapotot, serkentve a serotonin termelést

Csatlakozom és spórolok.

A következő fejezet: a Solaris-plexus- a Rabszolga.

A tejes letölthető anyag itt találod.

Az illatok hatása a személyiségünkre

 

nemicsakra, kreativitás, bűntudat, mártír, esszenciálisolajok, alexarendel

close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.