A Rabszolga típusú ember, bár nem annyira, mint az Áldozat, vagy a Mártír, de tovább viszi a jutalom és elismerés hiányát; alázatos, engedékeny, függő hajlammal bír, másokat hibáztat, azt gondolja, hogy önmagáért nem szeretik, ennek következtében erőszakossá és hatalmaskodóvá válhat.

A Rabszolga típus a Solar-plexus csakrához tartozik.
A düh és a harag gyengíti a Solaris-plexus csakrát, az elkötelezettség erősíti azt.

A Solar-plexus csakra az egyéniség, az individualitás csakrája, amelyhez tartozik a becsületes önmegvalósítás, az önbizalom növelése, a bátorsággal felvállalt kockázat, és az önmaga felvállalása és önmegvalósítása.
A Solar-plexus csakrához tartozik a személyes akarat, a hatalom, a jómód, az ésszerű gondolkodás, az elkötelezettség, az ön- és máskontroll, vagy annak hiánya, az érzelmek és élmények feldolgozása, az érzékenység az emberek és helyek rezgésére. Az energia áramlás szabályozása is ide tartozik.

A Solar-plexus csakra kiegyensúlyozott működésében segíthetnek az esszenciális olajok.

A Bergamot esszenciális olaj  egyszerre képes felemelni és megnyugtatni, ezáltal ideális segítőtárs az idegesség és szomorúság leküzdésében; tisztít és megnyugtat. A Bergamot segít a stressz, a függőségek, az önfeláldozás hajlam esetén.

A Gyömbér esszenciális olaj  segít a test és a lélek harmonizálásában, melegít, erősít, növeli a vitalitást, és az immunrendszert, segít megbirkózni a megoldandó feladatokkal és legyőzni az akadályokat.

A Citrom esszenciális olaj segít fokuszálni, növeli az éberséget, javítja a kognitív képeségeket, jelenben tart és támogatja a cselekvést.

Geranium esszenciális olaj növeli a stressz bíró képességet. A Geránium támogatja a fáradt mellékvesét, segít a kortizol hormon szabályozásában; nyugtató és stresszoldó hatással bír; biztosítja a feltételeket, vagyis a megfelelő minőségű és mennyiségű életerőt az önmegvalósításhoz, a tervek, az elképzelések, a vágyak megvalósítására.

Cédrusfa esszenciális olaj erőt ad az új kezdethez, arra, hogy végre a saját kezünkbe vegyük az életünk irányítását.

Csatlakozom és spórolok:
https://alexarendel.hu/product/gyogyito-olajok/

A következő fejezet: a Szív csakra-a Színész.

A tejes letölthető anyag itt találod.

Az illatok hatása a személyiségünkre

solarpelxus gyömorcsakra bergamot citrom gyömbér cédrus geranium önmegvalósítás elkötelezettség düh harag alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.

close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.