Talpreflexológia

Talpreflexológia2022-09-03T13:55:23+01:00

_MG_6449.jpeg

Az öngyógyító mechanizmus megfelelő szinten tartásán múlik az egészségünk.
Panaszok mint: fáradékonyság, fásultság, hangulatingadozás, vándorló fájdalmak, alvási zavarok,mind figyelmeztetés arra, hogy a szervezet alul működik.
Ha valamelyiket tapasztalod, javaslom nem megvárni a betegség kialakulását, mert a prevenciónak nincs vetélytársa. A prevencióra költött pénz a legjobb befektetés!
Ha viszont már kialakult a betegség, ha magas vérnyomásod van, vagy cukorbetegséged, ha fájnak az ízületeid, ha pajzsmirigy problémáid vannak, ha pang a nyirokrendszered, ha az  emésztésed nem működik megfelelően, ha ételallergiád, vagy ételintoleranciád van, ha fáj a fejed vagy a  szénanáthád már több mint kellemetlen, ha nem tudsz aludni, ha pánikrohamok határozzák meg a társadalmi életed minőségét, ha menstruációs panaszaid és fájdalmaid vannak, ha küzdesz a klimax tüneteivel, vagy ha egyszerűen nem tudod, miért és mi fáj, nem érted meg a tested üzeneteidet, akkor neked a talpreflexológiát javaslom!

Miért pont a talpreflexológia?

Azzal kezdeném, hogy én nem a hagyományos talpreflexológiát alkalmazom, hanem a talpon lévő zónákon belül elhelyezkedő idegvégződéseket ingerlem.

A hagyományos talpreflexológia alapja, hogy a talpon lévő zónákból masszírozzuk ki a felhalmozódott lerakodásokat, felszabadítva a sejtközti területeket, hogy egy akadálymentes információáramlatot, ez által, egy megfelelő kommunikációt biztosítsuk a szervek és funkciók között.

Viszont, engem azzal győződött meg az idegvégződések ingerlésének a módszere, hogy, bár a cél ugyanaz, a megvalósításához, az alkalmazott ingereken keresztül, arra törekszem, hogy a szervezetet késztessem arra, hogy saját maga erejével, lehetőségeivel, képességeivel megszabadítsa, felszabadítsa a zónákat, ez által a szervezetet a nem kívánt, a számára toxikus anyagoktól, lerakodásoktól.

Arra törekszem, hogy szoktassam a szervezetet megfelelően dolgozni, működtetni saját magát.

Arra törekszem, hogy a szervezet visszanyerjen a szabadságát, az önállóságát.

Nálam, nap mint nap bizonyosságot nyer e módszerének a hatékonysága.

Nap mint nap kapom a megerősítéseket, miszerint az emberi szervezet csodálatos.

Az emberi szervezet magas intelligenciával rendelkezik; gondol, érez, döntéseket hoz és megoldja.

Ha a hosszantartó terhelések hatására megakad, akkor segítséget kér, megnövelve az idegvégződéseknek a terjedelmét és a keménységét.

Állapotfelméréskor ezeket a jelenségeket vizsgálom és a megfelelő ingerléssel kezelem.

A szervezet mindig reagál az ingerekre.

A kezelések során az idegvégződések egyre kisebbek lesznek, megpuhulnak és visszahúzódnak. Ha elértünk ezt a szintet, akkor tudni azt, hogy a szervezet aktívan bekapcsolódott a saját gyógyításába, hogy beindította az öngyógyító mechanizmusát.

Csak türelem kérdése a teljes gyógyulás!

Kérem időpontot!

Megveszem

ÉRDEKEL

A kezelések sikeressége  és az eredmények függnek a páciens korától, nemétől, fizikai állapotától, adaptáció készségétől, illetve az ellenállás mértékétől, egészségi állapotától, a vitalitás szintéjétől, a személyisége jellemzőitől, a szociális környezetétől, a munkahelyi  jellegétől, a családi háttérétől, a társadalmi státuszától, az aktív élet- pihenés arányától; attól, hogy milyen régen áll fenn a betegsége/panasza; attól, hogy milyen mértékben képes változtatni életmódján; attól, hogy milyen mértékben alkalmazza és milyen mértékben beépülnek az életmódbeli, a gondolati és az érzelmi higiéniára vonatkozóan, kezelésekkel párhuzamosan kapott szóbeli tanácsokat ( páciens-szabott tanácsok, a beszélgetések során kitisztázott kérdések alapján)  és milyen elkötelezettséggel és rendszerességgel tartja be a kezelések rendjét, gyakoriságát.

Go to Top