Nagy örömmel fogadtam az egyik kedves olvasom véleményét, miután elolvasta a Kiről szól az életed? című könyvet.

Azért emelem ki a véleményét, mert ő volt az első, aki érzékelte a szándékomat, és az első, akihez átjutott a finom különbség bizonyos szavak között és azoknak a minőségi használatának a jelentősége.

Úgy kell elképzelni ezt a könyvet, mint egy új nyéltankönyvet. A nyelvtant nem én találtam ki, de kitaláltam egy érthető, átlátható, áttekinthető, tiszta, mindennapi példával fűszerezett egyszerű módszer arra, hogy könnyebben lehessen értelmezni és beépíteni, vagyis, egy könnyen elsajátítható módszer arra, hogyan és miért érdemes másképpen gondolkodni és érezni. 

A kedves olvasom szerint, mind ezt, olyan lágy, megértéssel átitatott  módon, hogy senki sem érezheti magát megbántva, vagyis tiszteletben tartom az olvasó gondolati, emocionális és döntési szabadságát; szerénységgel, kedvességgel és megértéssel vezettem le a különböző életterülettel kapcsolatos elméleteimet.

Ami még nagyon értékelte, az volt, hogy gyakorlatilag nem maradt benne kérdés; amire feltette volna magának azt a kérdés, hogy miért pont úgy értendő az adott elmélet, a következő soron ott volt a “Miért?” kérdésre, a logikusan levezetett válasz is.

Hangsúlyozta, hogy most előszór találkozott a “magam” és “önmagam”  közötti minőségi különbséggel, és megfogadta, hogy innentől kezdve csak az “önmagam” kifejezést fogja használni a megerősítései gyakorlása alatt. Remény látott abban, hogy végre megszabadulhat a bűntudattól. Eldöntötte, hogy mostantól nem köt kompromisszumot, sem magával, sem másokkal, sem a világgal. Rájött, hogy egyik gyakran használt megerősítésén változtatni szükséges, mert az ember nem feltétlenül kiszolgáltatott a magasabb rendű kozmikus intelligenciával szembe, hanem része annak; ezért, bátran hozhat döntést, nagyon nem hibázhat, amíg összhangban marad a kozmikus és természet törvényeivel. Megköszönte azt, hogy a könyvem erőt adott neki és hitet; amíg befejezte a könyvet hit az emberben, a képességeiben, hit  önmagában és a Létezésben, hit a Forrásban.

Sok sikert kívánt, reménykedve, hogy sok emberhez eljut majd a könyv és rajtuk is úgy segíthet, ahogyan neki segített. 

Nagyon hallásnak éreztem magam. Első sorban azért, mert megértette a szándékomat, hogy nem értett félre. Ezzel, már meg is elégedném. A továbbiakban, az olvasón múlik. Adj magadnak egy új esélyt!

Kellemes olvasást!

Sok sikert!

itt, ha megakadsz, ha vannak kérdéseid  

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.