Számos eszköz van a piacon, a világban, magunkban, arra, hogy javítsuk az életünket, hogy fejlődjük, hogy több legyünk.

A mandala is egy ilyen eszköz. 

Számomra a mandala egy képben sűrített energia, amely tölt, inspirál, motivál és erőt ad az önmegvalósításhoz.

A funkcionális mandalát megerősítésként használjuk; segít megtartani a fókuszt, megkönnyítve a megvalósulást, úgy, hogy a benne rejlő üzenet emlékeztet arra, hogy hova akarunk eljutni.

A mandala egy eszköz, de csak akkor működik ha dolgozunk vele, ha használjuk.

“A tökéletesség nem feltétele az önmegvalósításnak” elvén festem meg a mandalákat.

En nem szerkesztem előre a mandaláka és  alapvetően szabad kézzel, és szemmértékre hagyatkozva haladok, amíg nem érem el a célomat.

Mi a cél?

Attól függ, hogy milyen üzenetet kapom. Egyszerűen megálmodom az üzenet, általában hajnalban, azért vele kellek. Az üzenet lehet  kép, szín, szimbólum  formában és miután megfejtem és értelmezem az álmot, vagyis az üzenet, megfestem, miközben az intuícióra és a megérzéseimre hagyatkozom, és, az “energia szabad áramlás” jegyében, hagyom magam vezetni.

Festés közben mantrázom magamban az üzenetet, és rá kapcsolódom energetikailag. Ebből születik egy érzést, amelyet végig kergetem a festés alatt. És addig festek amíg nem jelenik meg a szívemben a kergetett érzés. Ha megjelent, akkor tudom, hogy befejeztem a festményt.

Izgalmas folyamat ez: kezdődik egy álommal, folytatódik az álom megfejtésével, az üzenetre való kapcsolódással, a hozzákapcsolódó érzés megszületésével és egyre erősödik, teret hódít a hajsza alatt, amig egyszer meg nem adja magát a materiális megnyilvánulásnak, és beleépül a festménybe.

Minden mandala  festményhez tartozik egy üzenet, és egy megerősítés, ami segít jó irányba megváltoztatni az érzelmi és a mentális profilt, vagy helyettesíteni a rossz beidegződéseket, azokat a hozott, örökölt, vagy életünk során alakított nem minket szolgáló berögzült meggyőződések, amelyek megakadályozzák az előrehaladásunkat. 

Nézd körül, már csak azért is, mert használhatod önismeretre. Ha valamelyik nagyon tetszik, akkor éppen abban a területben szorulsz támogatásra. Ha valamelyik nagyon idegen, távol áll tőled, nem tudsz vele azonosulni, akkor tudnod kell, hogy azzal a témával dolgod van, abban a területen szükség van  blokk-oldásra, ott valahogy megrekedttél, téves hitben ringatod magad, vagy tagadásban vagy.

Kattintsd ide: Alexarendel funkcionális mandalák

 

mandala, fókusz, megerősítés, üzenet, beidegződés, alexarendel

close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.