Hogyan kezdődött az Alexarendel funkcionális mandalák festése?

Én Hallak vagyok, és bevallom, hogy nem mindig voltam kibékülve ezzel a ténnyel. 🙂 “A Hallak a legjobb jegy, de másoknak”, szoktam én mondani, mert nagy benne az áldozat-készség; egyszerűen nem tud nemet mondani.

Egy éjjel megálmodtam a megoldást: az Oroszlán. Meglepődtem, mert az Oroszlán sohasem volt a kedvenc csillagjegyem. Utána jártam, és arra a konklúzióra jutottam, hogy az “intelligens” Oroszlántól van mit tanulni. Az Oroszlán szereti önmagát, kényezteti magát, imádja a luxust, az életet, egy igazi hedonista. Minden van benne, ami a Hallakban nincsen. 🙂

Úgyhogy, festettem magamnak pár Oroszlán jegy mandalát. 20 évvel ezelőtt meg nem volt ez a pontozós technika, de volt lehúzható ablak matrica festék. Kipróbáltam bútorokon is. Működött. Amerre néztem,  Oroszlán mandalát láttam, amely emlékeztetett arra, hogy  ne feledkezzem el magamról, hogy szeressem és kényeztessem magamat. Ma már mindenki biztos benne, hogy a jegyem az Oroszlán. :).

Mielőtt félreértene valaki, nem önmegtagadásról szólt. Megtartottam, és mai napig  büszkén használom a Hallak jegy azok tulajdonságait, amelyek előre visznek, miközben az Oroszlán jegyből kölcsönzött pozitív tulajdonságait arra használom, hogy kordában tartsam az áldozat készségemet. :).

A jól kiválasztott mandala segít kidolgozni és feloldani magadból a téged gátló mintákat és blokkokat, az őszinteség és az önazonosulás jegyében, illetve, segít megismerni a saját szimbólum és információs rendszer összetételét. A mandala közelebb hozz magadhoz, megtanít kapcsolódni, ráérezni, helyesen értelmezni a tested, az elméd, a lelked és az életed üzeneteit. A mandala, az üzenete és a hozzá kapcsolódott megerősítés által, ha dolgozol vele, segít ‘átprogramozni” az elmédet,  azzá nevel téged, aki lenni akarsz. A gondolatok hatására születnek az érzelmek, amelyek meghatározzák a hormonháztartás működését, vagyis az egészségiállapotod és az életed minőségét. 

Ez egy örök eszköz, amit önállóan tudsz alkalmazni, mert ezzel a technikával és a hozzáadott ideológiával festett mandala, emlékeztet téged arra, amit el akarsz érni, vagy meg akarsz oldani.

Hogyan kell velük dolgozni?

Választasz egy fehér gyertyát, amelyre gyertya filctollal rajzolod az adott csakra, vagy csillagjegy, vagy az adott mandala fő  szimbólumát ( Yin-Yang, életfa, életvirág, etc.), Egy papírra leírod, hogy mit képvisel az adott mandala, mi a kép témája, az üzenetét, és milyen megerősítés kapcsolódik hozzá. 

Többször elolvasod a szóvéget és nézed a festményt, amíg nem érzed magadban azt az érzést, amit a üzenet hívatott előhívni. Ha megjelent az érzés, a papírt a gyertya alatt helyezed el ( véd meg a papírt a tűztől, úgy, hogy egy átlátszó tányér-gyertyatartót használsz,  a papírt a tányér alá teszed), és mikor csukott szemmel, mikor a képet nézve kiterjeszted az érzést magadban és a környezetedben és az egész világon. Tartsd meg a képet “a szemeid előtt”, az elmédben, érezd ahogyan az érzés betölti a belsődet, a teredet, az egész univerzumot és “lépj ki” a gyakorlatból, hogy a gondolataid ne tudjanak belerontani. Ezt a gyakorlatot végezd minden nap, amíg egy reggel felkelsz, ránézed a képre, és magától elindul az érzés. Ezzel beaktiváltad  a képet, vagyis hozzá rendeltél az érzést.

Miért fontos összekapcsolni az érzést a képpel?

Mert az érzelmi energia az “üzemanyag”, amely szükséges a cselekvésre. Innentől kezdve, akármikor meglátod a képet, állj meg egy pillanatra és elevenítsd meg a hozzá kapcsolt érzést, vagyis ne engedj, hogy elfogyón az “üzemagyag”, mert ha elfogy, akkor elmarad az erő, hogy végig vidd a terveidet, hogy megold a feladatot.

Miért kell neked gyertyát venni, rárajzolni, vagy belevésni, a papira írni, a szöveget perszonálizálni, magadra szabni ..?

Mert ezzel beleteszed a saját energiádat, az akaratodat, a vágyadat, az elhatározásodat, és fejleszted az elkötelezettséget és a tudatosságot.

Azzal, hogy minden nap végzed a gyakorlatot, átkerül a fókusz arra, amit szeretnél elérni, megtanítod az elmédet tudatosan teremteni.

És csak idő kérdése, hogy be is vonzz az életedbe azt, ami téged épít, táplál, fejleszt, boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz.

Hogyan választod mandalát?

Nem mindegy, hogy milyen reakció vált ki belőled egy mandala.
Ha az első pillantásra, az az érzed van, hogy az adott mandala egyáltalán “nem a te világod”, pont, hogy az ellenkezője lejent. Dolgod van vele.
Ha az első pillantásra, az az érzésed van, hogy szinte “mind szépek”, nem tudnád választani, akkor nem igényelsz energetikai támogatást, azért mert egyensúlyban vagy, vagy azért mert nem mutatkozott még valamelyik “témád”.
Tudni kell, hogy egy “téma” akkor mutatja meg magát, ha készen állsz megoldani az adott feladatot; ha “nyitott szemmel jársz”, akkor meglátod, felismered azt, amin éppen “dolgoznod” kell,
és ugyanakkor észreveszed a megoldáshoz a kínált lehetőségeket és segítséget is.
Ha az első pillantásra “kapcsolódsz” egy adott mandalához, akkor éppen olyan életszakaszban vagy, amikor szükséged van arra az energetikai támogatására, amely az adott mandala képvisel, illetve a hozzá kapcsolódó megerősítésekre. Ez az a segítség, amelyet nem hagyhatod figyelmen kívül( nézd az előző bekezdés.)

Készletben lévő mandalák

mandala, funkcionális, üzenet, megerősítés, kapcsolódás, gyakorlat, alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.