Project Description

    A 4 órás workshop célja, hogy megtanuld a talpreflexológiai masszázs alapokat, és elsajátítsd alap gyakorlati megoldásikat a különböző panaszok, vándor fájdalmak, átmeneti discomfort érzés esetén. 

   A cél: hogy képes legyél segíteni magadon és amikor csak lehetséges, a gyógyszer helyett, használhass egy alternatív,   mellékhatásmentes, szervezetbarát megoldás, mint bizonyos talpon lévő zónák és a zónákon belül elhelyezkedő   idegvégződések ingerlése.

  Betekintést kapsz a különböző illóolajok világába, hogy az adott szükségleteid szerint válogathatsz a elmefrissítő,   stresszoldó, nyugtató, hangulatjavító és fájdalomcsillapító olajok között.

  Ha valamelyik aromára érzékeny vagy, akkor számodra nem javaslom egyiket sem.

Bejelentkezem

A prevenció a mindenkori legjobb,

legésszerűbb, legeredményesebb és legolcsóbb megoldás!

Hogyan működik?

Megfelelő segítséggel a szervezetet arra lehet késztetni, hogy rátaláljon a problémáira és azokat oldja is meg; azokra az ingerekre, amelyek elérik az ingerküszöbét mindig reagál.

A REFLEXOLÓGIAI kezelések segítségével felhozzuk a szervezetet az alulműködő állapotából arra a szintre, hogy felismerje a helytelen működést, rátaláljon a problémáira és további támogató kezelésekkel meg is oldja azokat.

  • prevenció

  • egészség

  • talpreflexológia

  • megfelelő ingerek

“A kialakult betegséget kezelni, olyan, mintha az ember akkor kezdene forrást építeni, amikor már megszomjazott.”- kínai szólás

Brezenák Alexandrina / Természetgyógyász, Alexarendel
0%
Jelentkezz most!

Az egészséged a kulcs a boldogsághoz!

Jelentkezz most! 

Most 25% árengedmény!

Bejelentkezem

Szolgáltatások

LATEST TIPS