A Színész típusú egyén sebzett, fél a csalódástól, kívülről keresi a hiányolt szeretetet, gyakran eljátssza a szerelmes szerepét, mert keres valakit, aki lelki sebeit gyógyítani tudja.

Ha átesik a ló túloldalra, akkor bírtoklóvá válik, szívesen alkalmazza az érzelmi zsarolást, dramatizál, hajlamos figyelmen kívül hagyni mások érzelmeit és hajlamos irányítani a környezetét.

A Szinész típusú személyiség a Szív csakrához tartozik.

Jól működő Szív csakra esetén, az egyén erős kisugárzású, elfogadja önmagát és másokat, megbocsátó, empatikus, érzelmi függőségtől mentes, gyakran és teljeséggel megéli a boldogság, a béke, és az öröm érzését, és rendelkezik segítőkész és gyógyító képességekkel.

A Szív csakrára a legnagyobb hatással van:

A Levendula esszenciális olaj: a béke, nyugalom, a megbocsájtás olaja.

A Fenyő olajok, amelyek növelik a biztonság érzetet, megalpozzák az érzelmi stabil működését, a nagyobb kilengések elkerülése érdekében, és segíthet megbocsájtani.

A Római Kamilla esszenciális olajat jogosan nevezik a béke, és az öröm olajának, ahogyan a Vad Narancs esszenciális olajat, amely, emellett, kiváló energia szint emelő és hangulat javító.

A Tömjén és a Szantálfa esszenciális olajok segítenek a Forrással és a belső Én-el való kapcsolódást, megtanít megérteni, elfogadni és szeretni önmagunkat.

A Bergamot esszenciális olaj kiváló segítséget nyújthat a függőségek leküzdésében, a párkapcsolati függőségek esetén is. Emellett felemel és nyugtat és legyőzi a szomorúságot.

Az Ylang-Ylang esszenciális olaj segíthet a depresszió ellen; emeli a hangulatot, az életkedvet, erősíti az idegrendszert, csökkenti a stresszt és nyugtatja az idegeket.

Csatlakozz és spórolj 25%-ot.

A következő fejezetek tejes változatát itt találod.

Az illatok hatása a személyiségünkre

esszenciálisolajok, színész, szerető, tömjén, levendula, szantálfa, bergamot, ylang, vadnarancs, fenyő, romaikamilla, szív, függőségek, alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.