Azt szokták mondani rám, hogy mindig mosolygok és tele vagyok élettel, és biztos, hogy az élet, engem, nagyon megkímélt.

Pedig, ha elkezdeném mesélni….

Mind egy érzelmi halmaz vagyunk; ami egy részt egy “átok”, másrészt egy áldás.

Az érzelmek által megismerjük a világot, magunkat, a környezetünket, és általuk kezeljük mindent amit tapasztalunk.

Érezzük és szenvedünk. Viszont, érezzük és örülünk. 

A dolgunk az, hogy válogassuk azt az oldalát, amelyet meg akarjuk élni.

Azt mondják, hogy ezek a betegségek az erős embereket sújtja. 

Egyet értek! A kitartás, a kötelezettségtudat, a felelősségtudat a bizonyítási vágy vezették nem kívánatos állapotokhoz.

Én megtanultam kezelni az érzéseimet. Megtanultam másképpen látni. Megtanultam mást látni, mint amit a többiek. Megtanultam azt is látni, ami mások nem.

Semmit se bántam meg. Mindennek tudok örülni. Imádom az Életet. Szeretem az életemet. 

Izgatottan várom az örök élet elixír felfedezését, szoktam mondani, mert nem tudok betelni az Élet szépségével, bőségével, színességével, nagylelkűségével, nagyvonalúságával. 🙂

A pácienseim kérdeznek, hogy miért is, amikor, olyan sok embernek a halál egyenlő a megváltással; az emberek szenvednek, nem látják a kiutat, belefáradnak, ki akarnak szállni.

Nem vitatom: lehetnek az ember életében olyan pillanatok, amikor csak a menekülés gondolata hozz enyhülést a szenvedéseinek.

De azt állítom, hogy amíg életben vagyunk, addigra van megoldás. 

Azt tanácsolom, hogy, ha az ember nem is elégedett az életével, az adott helyzetével, ezt ne keverje össze az Élettel, nagy betűvel.

Az Élet szép, inspiráló, bámulatos, csodálatos, motiváló, éltető. Az Élet végtelen lehetőségeket kínál, csak választani kell; a minőségre törekedni; mindig azt csinálni, ami jól esik, amit jóízűen csinálunk; szoktatni a lelket az örömre; megtanítani a szívet szeretni; megtanítani magunkat hálát érezni.

Én, a talpreflexológia és a Reiki mellett, az Elme tréning technikákat ( úgy neveztem azokat a módszereket, amelyeket használom)  részesítem előnyben, olyan technikák, amelyek a megfigyelés gyakorlásából születtek meg; figyeltem magamat, az érzéseimet, a reakcióimat, a bennem idézett változásokat, a kapcsolataimat az emberekkel és a környezetemmel. 

Nagy hatalom a megfigyelés. ( megfigyelésnek hívom a tudatosságot)

Nagy hatalom az a képességünk, hogy érezzük.

Az “Irányítani akarok”, az “Elme tréning” workshopok és a könyveim segítségével, szeretnék átadni a tapasztalataimat, a megszerzett tudásomat, az általam gyakorolt és bevált technikákat, azzal a céllal, hogy segítsek az embereknek élvezni az életüket és örülni az Életnek.

Feliratkozom az oldalra

alexarendel.hu

Szolgáltatások

#Talpreflexológia 

#Árak

#Reiki  #Kabbala

Workshopok

hogyan-gyógyítsd-az-elméd, idegösszeomlás, pánikbetegség, érzelmek, gondolatok, az-élet-szép, az-élet-jó, az-élet-nagylelkű, választani, teremteni, megfigyelés, tudatosság, hatalom, elmetréning, workshopok, Alexarendel

close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.