Azzal kezdeném, hogy én nem a hagyómanós talpreflexológiát alkalmazom, hanem a talpon lévő zónákon belül elhelyezkedő idegvégződésekét ingerlem.

A hagyomanyós talpreflexológia arról szól, hogy a talpon lévő zónákból masszírozzuk ki a felhalmozódott lerakodásokat, felszabadítva a sejtközti területeket, hogy egy akadálymentes információ áramlatot, ez által, egy megfelelő kommunikációt biztosítsunk a szervek és funkciók között.

Viszont, engem azzal győzött meg az idegvégződések ingerlésének a módszere, hogy, bár a cél ugyanaz, a megvalósításához, az alkalmazott ingereken keresztül, arra törekszem, hogy a szervezetet késztessem arra, hogy saját maga erejével, lehetőségeivel, képességeivel megszabadítsa, felszabadítsa a zónákat, ez által a szervezetet a nem kívánt, a számára toxikus anyagoktól, lerakodásoktól.

Arra törekszem, hogy szoktassam a szervezetet megfelelően dolgozni, működtetni saját magát.

Arra törekszem, hogy a szervezet visszanyerje a szabadságát, az önállóságát.

Nálam, nap mint nap bizonyosságot nyer e módszerének a hatékonysága.

Nap mint nap kapom meg a megerősítéseket, miszerint az emberi szervezet csodálatos.

Az emberi szervezet magas intelligenciával rendelkezik; gondol, érez, döntéseket hoz és megoldja.

Ha a hosszantartó terhelések hatására megakad, akkor segítséget kér, megnövelve az idegvégződéseknek a terjedelmét és a keménységét.

Állapotfelméréskor ezeket a jelenségeket vizsgálom és a megfelelő ingerléssel kezelem.

A szervezet mindig reagál az ingerekre.

A kezelések során az idegvégződések egyre kisebbek lesznek, megpuhulnak és visszahúzódnak. Ha elértünk ezt a szintet, akkor tudni azt, hogy a szervezet aktívan bekapcsolódott a saját gyógyításába, hogy beindította az öngyógyító mechanizmusát.

Csak türelem kérdése a teljes gyógyulás!

Nagyon hálás vagyok a munkámnak, mert ébren tartja a hitemet, miszerint az emberi szervezet tökéletes, és a megfelelő segítséggel, mindig megoldja a problémáját.

Én nem félek, én nem aggódok, én rendszeresen ellenőrzöm az egészségi állapotomat és ha szükséges, kezelem magam ezzel a módszerrel, illetve akut panasz esetén, miután megtaláltam  az eredetét és megértettem a panasz üzenetét, szinte azonnali javulást tapasztalom, illetve nem hagyom időt, hogy a panasz betegséggé alakuljon.

Hálás vagyok a szervezetemnek, hogy kommunikál velem és a segítségemre hálásan reagál.

Tisztelem és becsülöm a szervezetem képességeit és munkáját.

Az emberi szervezetnek az örök csodálója vagyok!

Jelentkezem állapotfelmérésre
Körülnézek
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.