Törődj a testeddel!

A test folyamatosan kommunikál velünk!

Faj a fejed? Bizonyára agyalsz. Vagy van egy vérkeringési blokk valahol, amely arra mutat, hogy megakadtál, hogy az életenergia megrekedt, hogy nem látod merre tovább.

Fájnak a lábaid? Nehezen jársz? Bizonyára meg kell lépni valamit, vagy ki kell lépni valamiből, vagy túl kell lépni valamin.

Fáj a kezed? Nehezen tudsz fogni vele? Bizonyára nem te magad irányítod az életedet; át kell venni az irányítást.

Fáj a torkod? Beszélj ki magadból azt, ami a szívedet nyomja.

Nehezen tudsz nyelni? Akkor ne nyelj tovább. Ne tűrj tovább. Ne légy áldozat.

Ezek csak néhány példa.

Akármi testi bajod, testi fájdalmad van, ülj le és próbáld kilogikázni, hogy mi az üzenet, hogy mire tanít, hogy éppen mi ellen akar védeni, mire akar figyelmeztetni.

Tudnod kell, hogy a tested, az elméd és a lelked összehangolttan működnek, és kooperálnak a te érdekében, annak érdekében, hogy te életben maradj, egészségesen és boldogan.

Ne állj ellen a figyelmeztetéseinek, ne vedd felvállra a törekvéseit, hallgass az üzeneteit, mert minden, ami veled történik, érted történik.

A test felől megközelítve, a talpon jelenek meg leggyorsabban az üzenetek, és a talpból kapunk meg a leggyorsabban a megerősítést, miszerint van remény, van javulás, van értelme, lehetünk sikeresek, elérhetünk amit akarunk.

Hogyan lehetséges?

Ajándék. Adott. Veleszületett. 

A talpon képviseltetik magukat az összes szerv, és azok legfontosabb funkcióit. Minden szervnek rendelték egy zónát, és minden zónán található az adott szerv idegvégződése, amelyen keresztül egy két irányú kommunikációs csatorna jön létre.

Felénk érkezik az üzenet, miszerint, milyen jellegű a keletkezett zavar, (vagyis alúlműködésről, vagy túlműködésről van szó), milyen komoly a probléma ( ilyenkor az idegvégződések terjedelme és keménysége a mérvadó), illetve, hogy hol kell a segítség.

Ugyanaz a csatornán keresztül adunk meg a kért segítséget is, ami az jelenti, hogy ismétlődő kezelésekkel, kimozdítjuk a szervezetet a nem ideális állapotból, segítve őt, hogy beindítsa az öngyógyító mechanizmusát.

Kitartással, rendszereséggel, és türelemmel vissza tudjuk szerezni az egészségünket.

Könnyebben megy, ha preventív módon, egyszer hetente “ellenőrzünk” a talpon lévő zónák és idegvégződések állapotát. Ebben az esetben csak mini korrekciókat kell végezni, és elkerülhetjük a nagyobb zavarokat, egyensúly kilengéseket, akár betegségek kialakulását.

“Segíts magadon” talpreflexológiai workshopon ezt a tudást osztom meg veled, hogy legyen egy preventív eszköz a kezedben.

Törődj a testeddel! Mert meg fogja hálálni!

Talpreflexológia 

Esszenciális olajok

 

#törődjatesteddel #talpreflexológia #egészség #siker  #Alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.