Mint minden más az általunk ismert világban, a test, az elme és a lélek is elhasználódik.

Az lenne a megoldás, hogy ne, vagy kevésbé használjuk?

Határozottan nem.

Két lehetőségünk van: kímélni, vagy erősíteni. Az ideális megoldás a kettő ötvözete.

Hogyan tudunk kímélni a szervezetünket?

Úgy, hogy kerülünk a stresszt, pihenünk eleget, reluxájúnk, meditálunk, kirándulunk, utazunk, töltünk minőségi időt a családdal és a barátokkal, egészségesen eszünk és iszunk és mértéket tartunk akármilyen tevekénységről lenne szó, mert a “túl kevés”  pont olyan ártalmas mint a “túl sok”. A kímélés aranyszabálya a mértékletesség.

Hogyan tudunk erősíteni a szervezetet?

Úgy, hogy masszázsra járunk, sportolunk, élvezünk az aromaterápia előnyeit, preventív megoldásokat alkalmazunk meghatározott rendszerességgel.

Miért fontos a rendszeresség?

Mert a szervezetet rendszeresen használjuk.

Ha lassítani akarunk ezt a elhasználási folyamatot, akkor rendszeres korrekciókat kell végezni, hogy a szervezet ne merüljön ki.

Mert tudni kell, hogy rengeteg veleszületett képeségekkel rendelkezünk, ahhoz, hogy fenntartsuk egy minőségi élethez kívánt egyensúlyt, hogy megőrizzük az egészségünket, hogy életben maradjunk. Hatalmas eszköztár áll rendelkezésünkre, de egy kimerült szervezet nem fogja tudni ezt hasznosítani, vagy ahogyan én szoktam metaforikusan fogalmazni: hiába van kapád, ha nincs erőd kapálni.

A prevenció végső célja a kimerülés elkerülése, mert egy jól karbantartott szervezet minden megold.

A talpreflexológia egyike a prevenciós megoldások között, amely módszer rendelkezésünkre áll, kéznél van, veleszületett eszköztárunk része, azért szervezet-barát, maximálisan természetes, mellékhatásmentes.

Ha kezedbe akarod venni az irányítást, és tenni magadért, akkor keresd a “Segíts magadon” talpreflexológia workshop oldalát.

Ha kombinálni akarod aromaterápiával, akkor ezt a linket nyisd ki: https://alexarendel.hu/gyogyito-olajok-erzelmek-hangulat-illoolaj-aroma-megelozes-hormonhaztartas-egeszseg-alexarendel/

kapa, kapálni, erő, eszköztár,  talpreflexológia, aromaterápia, segitsmagadon, elhasználódik, prevenció, alexarendel

AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.