A kreativitás a Nemi csakrához kapcsolódik. A szexuális energiának és a kreativitásnak közös a forrása és ugyanaz a csakrát tápláljak, a Nemi csakrát, amely érzelmekről szól, örömökről, élvezetekről, bőségről, teremtésről és kreativitásról. Gyakorlatilag a kreatív ember  az alkotásban  felhasználja a szexuális energiának egy részét, azért tudnak úgy megérinteni a kreatív megoldások, és a műalkotások, ki milyen formában és mélységében.

Van egy elméletem arról, hogy a szexuális energia minősége hogyan befolyásolja a művészetet.

Ha túlteng a nem kielégített szexuális vágy, az alkotás is zavaros, tele túlzásokkal, anelyek képesek kielégiteni a hianyt; nemelyik olyanok, mint egy érzelmi korbácsolás, amelynek a szerepe a lélek felébredése, olyan léleké, amely apatikus, közömbös, amely nem tud már reagálni az egyszerű és természetes ingerekre.

Ha alacsony szinten van a szexuális energia, az alkotások naivák, gyerekesek. A művész ártatlan szeretetre vágyik, világbékére, támogató emberekre, akik a gondtalan gyermekkorara emlékezteti.

Ha a szexuális energia kiegyensúlyozott, az alkotás átlátható, levegős, friss, reményteli, életteli, szívmelengető, napsütötte, es rendelkezik érthető és  egyenes üzenettel, és címmel is. 🙂

A lényeg az, hogy a kreativitás táplálja a Nemi csakrát ugyanolyan mertekben, mint ahogyan a testi  szexuális élmény.

Természetesen, mindig a középút a mérvadó, vagyis jó, ha mindkettőben részesülünk.

Azért, ha éppen nincs párod, ne keseredj el, hanem kezdj alkotni, és megtörténhet, hogy behívod azt, akire vágysz. Arról nem is beszélve, hogy addigra is egyensúlyban tartod a Nemi csakra energetikai működését.

szexuális, energia, művészet, kreativitás, középút, mérvadó, alexarendel
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.