Ha hiszel a horoszkópban és a csillagjegy fontos számodra, amikor párt választasz tudnod kell, hogy minden csillagjegyben is érvényesül a dualizmus törvénye, amely a világunkat jellemzi.

Minden csillagjegy képes alacsony és magas szinten is manifesztálni a jellemzőit. Az a csillagjegy, aki fejlődésre törekszik, képes kontrolálni a negatív aspektusait, de olykor elő fognak bukkanni, mert a Mindenség próbára tesz mindenkit, azért, hogy stabillá tegyük a megszerzet képeségeket, a megszerzett tudást.

Amikora horoszkópja alapján  párt választasz, nem feltétlenül arra koncentrálj, ami jó benne, hanem arra, ami számodra elviselhetetlen lenne, vagy elfogadhatatlan, ha alacsony szinten működteti magát és az életét. 

Jöhetnek a példák.

A Bak nagyon anyagias tud lenni, és a kapcsolatait aszerint választhatja, hogy mi haszon szármozik belőle, mit nyerhet azzal, hogy melletted marad. Egyszóval, számára fontos lehet az anyagi és társadalmi státuszod.

A Vízöntő szereti a szabadságot, nem tud mélyen elkötelezni magát. Egyszóval, őt békén kell hagyni; őt nem fogod tudni uralni, kontrolálni, elszámoltatni.

A Halak képes magas szinten érvényesíteni az áldozat készséget, amelyet arra használhatja, hogy elérjen, amit akar. Egyszóval nagy mestere lehet az érzelmi zsarolásnak.

A Kos tarol, vagyis le fog nyomni, magas ambíciói vannak és nagyon gyors a tempója. Egyszóval, számara fontos lehet egy alázatos jellem, amely tudja őt követni és támogatni a saját tervei megvalósításához.

A Bika tud  nagyon kényelmes lenni és ritkán vállal felelőséget. Egyszóval, te leszel a “bűnbak”.

Az Ikrek szorong, érzelmileg ingadozik, azért kiszámíthatatlan és megbízhatatlan is lehet. Egyszóval, az Ikrek érzelmi ápolásra szorul; résen kell lenned, mert nagyon “le tud csúszni”.

A Rák nagyon érzékeny, azért instabil érzelmileg. Egyszóval, kell tudni kezelni a kitöréseit, kesztyűs kézzel bánni vele. 

Az Oroszlán szeret irányítani, kontrolálni és figyelem központjában lenni. Egyszóval, számára fontos, hogy elfogadj, mint “vezető”; tudnod kell dicsérni őt, elismerni őt és felnézni rá, úgy, hogy ezt ki is mutatod.

A Szűz tud nagyon kritikus lenni és örökké elégedetlen. Egyszóval, számára soha nem lehetsz elég.

A Mérleg nem tud dönteni. Egyszóval, neked kell határozottnak és magabiztosnak lenni.

A Skorpió nagyon intelligens, szeret “játszani” az emberekkel és tesztelni őket. Egyszóval, mindig figyel, azért sok hibalehetőséged nincs mellette. Nem egy pihentető állapot.

A Nyilas tud túl magabiztos lenni, és azért kevésbé hálás. Egyszóval, neki jár.

 

Mind “jók” és “rosszak” vagyunk. Mind törekszük a fejlődésre de tökéletesek soha sem leszünk.

Azért, amikor párt választasz magadnak, tudj meg, hogy mit tudsz elviselni és mit nem. Ez lenne a kompatibilitás alapja.

 

Feliratkozom a blogra

 

hogyan-válaszd-párt-magadnak, horoszkóp, csillagjegy, jellemzők, kapcsolatok, elviselni, kompatibilitás, alexarendel

 

close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.