Hogyan védekezni a fertőzések ellen?

Hogyan védekezni a fertőzések ellen?

A fertőzések elkerülése érdekében, sok dolgunk nincs.

Be kell tartani az higiénia alap szabályait!

Gyakran mosni kezet.

Piszkos kézzel nem szabad nyúlni a szánkhoz, a szemünkhöz, vagy az intim részekhez; vagyis ezek a tevékenységek előtt mindig kell mosni a kezünket.

Az első dolgom amikor haza érek, a kézmosás. A szakmám által, megtanultam nem nyúlni a szememhez és a számhoz, amíg haza nem érek.:). Mindig használom kesztyűt és minden beteg után fertőtlenítem a helyiséget, az eszközöket.

Ha seb keletkezett, véreztettük ki pár másodpercig, hogy a bőrön lévő baktériumok ne kerüljenek be a szervezetbe; a vérrel együtt kimosódnak; utána fertőtleníteni a területet.

Ha járvány van, akkor kerülni kell a tömeget, lemondani az utazásokat, de ha feltétlenül szükséges kimozdulni, akkor maszkot használni. A maszk nem egy kellemes és kényelmes viselet, nem is divatos, meglehet, hogy nem illik a cipőnkhöz, vagy a frizuránkhoz, de hasznos.

Gyakran cseréljük ruhát. Otthon ne használjuk az utcai ruhákat és az utcai cipőket sem.

Reggel, nem csak az arcunkat mosunk, hanem a szemünket is. Elengedhetetlen az orr mosást; én sós vízzel végzem el( háromszor beszippantom a sós vizet, felváltva mindkét orrlyukon; a beszippantasok között kifújom az orromat.)

Frissen készített ételeket fogyasszuk. Kerülni kell a mirelit ételeket és a megmaradt étel fagyasztását, amelyet majd kiveszünk és mikróban melegítjük.( az otthoni mélyhűtő nem ipari mélyhűtő; más a teljesítménye; és a fagyasztás megváltoztatja az étel szerkezetét.)

Tejtermékeket ne rakjuk mélyhűtőben, hogy majd valamikor megeszünk.

Használjuk külön vágódeszkát a húsok előkészítésére és a zöldségek aprítására.

Minden használat után, sóval dörzsöljük a húsvágódeszkát, mielőtt mosogatóba teszünk.

Gyakran és alaposan kell szellőzni.

Fektessük nagy hangsúlyt a megelőzésére, úgy, hogy vigyázzunk az egészségünkre; az alap a jól működő immunrendszer.

A legjobb megoldás a talpreflexológiai kezelések. Én rendszeresen kezelem magam és köszönöm, jól vagyok. 🙂

Kérek időpontot!

#fertőzések #védekezés #higiénia #tippek #talpreflexológia

Talpreflexológia/ Állapotfelmérések/ Kezelések
Vitaminok

Közeledő események

Mozgok a fiatalságomért

március 6 @ 10:00 - 11:00

Masszázs workshop

április 4 @ 10:00 - 14:00

Megszabadulok a stressztől

április 11 @ 10:00 - 13:00

Elme tréning

május 9 @ 10:00 - 12:00

Talpreflexológiai workshop

május 30 @ 10:00 - 14:00

Blog

Hogyan védekezni a fertőzések ellen?

A fertőzések elkerülése érdekében, sok dolgunk nincs. Be kell [...]

By |2020-02-13|Categories: Egészség / Életmód|Tags: , , , , , , | Hogyan védekezni a fertőzések ellen? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tudod mi a különbség a mozgás és a tánc között?

A mozgás javítja a vérkeringést, a nyirokrendszer működési hatékonyságát, [...]

By |2020-02-06|Categories: Egészség / Életmód|Tags: , , , , , , , , | Tudod mi a különbség a mozgás és a tánc között? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Szerző: |2020-02-18T11:37:11+01:002020-02-13|Egészség / Életmód| Hogyan védekezni a fertőzések ellen? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szerzőről:

Holisztikus szemléletű és tudatos ember lévén, nem lehettem más, mint természetgyógyász: reflexológus, akupresszőr, Reiki mester, lélekgyógyító. Hivatásomnak jelöltem azt, hogy beindítsam az öngyógyító mechanizmust, hogy felszínre hozzam újra az egészségre való törekvést. Abban hiszek, hogy az öngyógyításra való egyensúly ott van minden emberben, mert az öngyógyításra való törekvés nem más, mint az egész világ egyensúlyra való törekvése. Nagy hangsúlyt fektetek a gondolati és érzelmi higiéniára, mert az életem és a 15 éves szakmai tapasztalat meggyőztek arról, hogy a test nem lehet egészséges, ha az elme és a lélek beteg. A Lélek nem tud hazudni; meg kell teremteni a megfelelő kommunikációt a Test és Lélek között, az Elme közreműködésével. Az emberi mivoltunk egy specifikus egyensúlyt követel. Én erre törekszem és ezt szeretném megtanítani, továbbadni.