Meddig kell járni kezelésekre?

Meddig kell járni kezelésekre?

Gyakori kérdés az, hogy meddig kell kezelésekre járni?

Természetesen, addig, amíg a szervezet önállóan tud megfelelően működni. 

Hogy mikor jön az az idő?

Ki tudja?

Függ attól, hogy milyen régen áll fenn a betegség, a betegség jellegétől, a beteg korától, az alap fizikai, mentális és lelki tulajdonságaitól, a munka jellegétől, a környezetétől, a családi viszonyoktól,…és mitől nem.

A másik kérdés: ha meggyógyultam, akkor ezt kipipálhatom egy életre?

Nem igen!

Képzelt egy megjavított széket. Tudod használni, de mindig is kellesz majd rá vigyázni. Valahol elszakadt az anyag folyamatossága és azon a helyen kialakul a gyenge pontja, amely miatt, soha nem lehet terhelni úgy, ahogyan a megjavítás előtt. 

A gyógyult ember soha nem térhet vissza a régi életéhez, úgy ahogyan ő gondolja, hanem egy új minőségben, amely könnyen lehet, hogy törékenyebb lesz, mint a régi.

Ezért ésszerű végig járni fenntartó kezelésekre. Csodálkoznak, de vajon miért?

Miért nem kérdés az, hogy a vérnyomás-, a cukor-, a szívbeteg, etc. gyógyszereket kell szedni élete végéig ?

Nem jobb megoldani az egészségügyi problémákat, és gyógyszer-mentesen, csak alternatív megoldásokkal fenntartani az elért eredményeket? Nem ésszerűbb arra rá állni, hogy megerősítsük az immunrendszert, hogy a szervezet képes legyen hatékonyan védekezni, képes legyen időben észrevenni a fennakadásokat és kellő időben reagálni? Mert tudni kell, hogy a szervezet el tud kényelmesedni; nem azért, mert lusta, hanem azért, mert kíméli magát; új és ismétlődő ingerekre van szüksége, ahoz, hogy éber maradjon. Egy éber szervezetet kevés meglepetést éri.:)

A megelőzésnek nincsen párja!

Ha naponta szükséges kétszer fogat mosni, ha fogat akarunk idős korban is, ha naponta szükséges mosakodni, többször naponta kezet mosni, hogy elkerüljük a fertőzéseket, ha hetente szükséges mozogni, hogy fenntartsuk a vér- és érrendszer, meg a limfatikus rendszer optimális működését, etc., akkor miért meglépő az, hogy hetente egyszer szükséges talpreflexológiai prevenciós kezelésekre járni? Ezek mind életünk végéig.

Az egészség megőrzése egy tudatosan kialakított életformát követel; egy olyan életforma, amely megvéd a betegségektől, amely minőséget ad a mindennapoknak, amely erősé és kiegyensúlyozottá tesz, amely megkönnyíti az önmegvalósítást, a célok elérését.

Hogy meddig kell kezelésekre járni?

Ameddig akarsz magadért tenni, mert a felelősség a tied.

Ha meggyőztelek, szívesen várlak egy tálpreflexológiai állapotfelmérésre, amelyre egy 3 000 Ft értékű kedvezményt ajánlom.

Bejelentkezés szükséges: BEJELENTKEZÉS!

Hívj Most!!

Talpreflexológia

Workshopok

Feliratkozom az oldalra

#meddig-kell-jarni-kezelesekre #kezeléekre-járni #prevenció #megelőzés #egészség #életforma #talpreflexológia #védekezés #immunrendszer#alexarendel

A pánik egy erős figyelmeztetés!

By |2020-11-18|Categories: Egészség / Életmód|Tags: , , , , , |

Több mint valószínű, hogy legalább egyszer az életében minden [...]

A pánik egy erős figyelmeztetés! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az emberek már csak ilyenek!

By |2020-11-16|Categories: Kapcsolatok, Mentálhigiénia/Lelki egészség|Tags: , , , , , |

Egy új kérdés, az "Alexarendel- Elgondolkodtató kérdések" sorozatból! Eszembe [...]

Az emberek már csak ilyenek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
close
AlexaRendel hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési tájékoztatót
és az ÁSZF-et elolvastam, elfogadom.
Szerző: |2020-04-13T13:49:31+01:002020-05-02|Egészség / Életmód| Meddig kell járni kezelésekre? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szerzőről:

Holisztikus szemléletű és tudatos ember lévén, nem lehettem más, mint természetgyógyász: reflexológus, akupresszőr, Reiki mester, lélekgyógyító. Hivatásomnak jelöltem azt, hogy beindítsam az öngyógyító mechanizmust, hogy felszínre hozzam újra az egészségre való törekvést. Abban hiszek, hogy az öngyógyításra való egyensúly ott van minden emberben, mert az öngyógyításra való törekvés nem más, mint az egész világ egyensúlyra való törekvése. Nagy hangsúlyt fektetek a gondolati és érzelmi higiéniára, mert az életem és a 15 éves szakmai tapasztalat meggyőztek arról, hogy a test nem lehet egészséges, ha az elme és a lélek beteg. A Lélek nem tud hazudni; meg kell teremteni a megfelelő kommunikációt a Test és Lélek között, az Elme közreműködésével. Az emberi mivoltunk egy specifikus egyensúlyt követel. Én erre törekszem és ezt szeretném megtanítani, továbbadni.