Gyakran hallani, hogy “én ilyen vagyok”, “én ilyennek születtem”.

Személy szerint, nem tudom mentségnek elfogadni. Valaminek születünk, hogy valamivé válhassunk. Az élet egy folyamat, amilyen során tanulunk, haladunk, fejlődünk.

A horoszkóp megmondja ki vagy. De Te magad döntesz arról, hogy ki akarsz lenni.

Hogyan?

Kölcsönbe veszed más jegyei úgynevezett pozitív tulajdonságait.

Például: 

A Kos agresszív, harcias, hirtelen, önfejű de ugyanakkor  bátor, célratörő és sportszerű és korrekt.

A Bika birtokló, fukar, földhözragadt, makacs de ugyanakkor megfontolt türelmes és gyakorlatias.

Az Ikrek felületes, szétszórt, kapkodó de nyitott, sokoldalú és talpraesett.

A Rák szeszélyes, könnyen megsértődik, ingadozó hangulatú, bizonytalan, álmodozó de családszerető, segítőkész, szorgalmas; arra született, hogy csapatban és másokért dolgozzon.  

Az Oroszlán hiú, nehezen alkalmazkodik, könnyen elveszíti az önuralmat, viszont ad magára, ad a megjelenésére, családcentrikus, kiváló barát, lehet rá számítani.

A Szűz kritikus, magával öröké elégedetlen, szorongó, magas elvárásai vannak saját magával szembe és másokkal szembe is, makacs, túlzottan precíz, már szinte merev, hajlamos hipochondriára és depresszióra,  de a racionalitása, a szorgalma, a rend iránti igénye, az elemző gondolkodása és a magas intelligenciája biztosítja számára a sikert.

A Mérleg hiszékeny, befolyásolható, nehezen hozz döntést, kényelmes de kellemes személyiséggel rendelkezik: harmonikus, konfliktus kerülő, racionális, békére törekszik.

A Skorpió birtokló, bosszúálló, meggondolhatatlanul, irracionálisan merész, de szívós, kitartó, szorgalmas, megbízható, céltudatos és nagyon intelligens; ő is eléri, amit akar.

A Nyilas ítélkezik, mindig neki van igaza, követelőző és türelmetlen de ugyanakkor őszinte, nem szereti a játszmákat, szókimondó és emellett optimista, lendületes, tele van energiával, vagyis nagyon inspiráló lehet.

A Bak egy igazi törtető, anyagias, igazi karrierista, de azzal, hogy céltudatos, kitartó és szorgalmas, eléri, amit akar; egy sikeres típus.

A Vízöntő önfejű, lázadó, panaszkodó, meggondolatlan de ért az emberekhez, diplomatikus, emberséges, kitartó és eredeti megoldásai vannak.

A Halak álmodozó, semmi gyakorlatiasság hajlama, halasztja a dolgok elintézését, mártír típus, védtelen, hiszékeny, elnéző, engedékeny de egy igazi túlélő, mivel nagy alkalmazkodó készséggel rendelkezik, kreatív és intuitív tulajdonságai által jó megoldó képességgel rendelkezik, tud szeretni és szeretik is őt, mivel jóindulatú, megértő, segítőkész. 

 

Hogyan veheted kölcsönbe más tulajdonságait?

Számomra kiválóan működött a jegyek mandalai.

Utána jártam, olvastam, hasonlítottam, mérlegeltem, kitaláltam és kiválogattam, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyeket beépíteném a saját személyiségembe, illetve melyek jegyekhez tartoznak.

Imádom a mandalákat és különböző technikákkal készítek mandalákat: lehet őket kifesteni, vagy lefesteni ablak matrica festékkel, vagy akrillal vászonra; lehet őket kirakni puzzle darabokból, kövekből, különböző anyagokból, vagy lefényképezni őket és kirakni, hogy szem előtt legyenek.

Miért legyenek szem előtt?

Mert emlékeztetnek arra, aki lenni akarok. Akármikor megpillantom egy mandalát, bekapcsolódom a gondolati energiával.

Miért előnyös, ha én készítem éket?

Mert feltöltöm a megfelelő gondolati és érzelmi energiával, elősegítve a megvalósításukat.

Az eredmény?

Senki nem hinne el, hogy én Halak vagyok. 

Megtartottam a Halak pozitív tulajdonságait: spirituális vagyok, rendkívülien kreatív, intuitív- eredeti és spontán megoldások születnek;  empatikus, segítőkész, megértő és emberséges maradtam, de ugyanakkor erősebb lettem, kiállok magamért, nem hagyom magam, gyakorlatiasabb lettem, kitartóbb, kevésbé hiszékeny, inkább nagyobb lett a bizalmam, nyitottabb és magabiztosabb lettem. Én többe áldozat nem leszek, és annak ellenére, hogy még mindig megtalálnak a csalok, a semmit ígérgetők, anyagi káron kívül, nem tudnak maradandó sebeket ejteniük. Gyorsabban felállok, gyorsabban felépülök.

Hozzáteszem, hogy, ha ezt az utat választod, nincs megállás. Végig tudatosnak kell maradnod és figyelni magadat; folyamatos korrekciókat végezni, a tartós eredmény kedvéért. 

De még mindig jobb, mint belenyugodni abban, hogy “én ilyennek születtem”.

 

Feliratkozom az oldalra

Cikkek/Blog

Workshopok

#horoszkóp #tulajdonságok #pozitív #negatív #mandala #energia #változás #haladás #fejlődés #alexarendel