Hogyan győzhetjük le az őszi fáradtságot és hogyan készüljük a télre?

A természet ritmusának megfelelően most kellene pihennünk, visszahúzódnunk, hogy ezzel is segítsük a vesénk munkáját.

Télen “hibernáljuk” a Természettel összhangban!

Az igazi pihenés, ha elfelejtjük az időt és a belső óránk veszi át az irányítást, mert pontosan tudja, hogy mikor mire van szükségünk és mit kell tennünk. A stressz alapvető forrása az idő, amivel állandóan hadilábon állunk. Ne akarjuk felgyorsítani a dolgokat, mindennek adjuk meg a módját, ne a gyorsaságra helyezzük a hangsúlyt, hanem a minőségre. Egészségünket csak akkor védhetjük meg, ha figyelünk testünk jelzéseire, mely először a fáradtságban nyilvánul meg, majd ha nem vesszük komolyan, akkor a betegségekben.

Támogassuk szervezetünket kívülről is! Az őszi fáradtság hatásos ellenszere a pihenés mellet, a #ginseng , a goji bogyó, a C vitamin, antioxidánsok,  és az immunerősítő teák.

Emellett javaslom, 10 vagy 15 alkalommal – az állapotról függően – a talpreflexológiai kezeléseket, hogy segíthessünk a szervezetnek készülni a télre.

A gyömbér teát részesítem előnyben; egész télen iszom:

1 kanálnyi reszelt friss gyömbért 1 L forrásban lévő vízben főzzük 3 percig, és utána fedjük le legalább 15 percre, majd szűrjük le- én a szűrést kihagyom, mert estére már egész csípős lesz, és én csípősen szeretem.

Ahogyan vigyázunk a vesénkre télen, olyan lesz az egészségünk; olyan lesz a következő évünk is!

Gyűjtsünk erőt, hogy legyen elég a tavaszi intenzív méregtelenítési szakasznak, és arra is, hogy jóízűen és élvezettel tudjunk örülni a nyárnak és sikerrel elérni a céljainkat, hogy az őszi betakarítás ideje elláthasson minket az elvárt “bőséggel”, mielőtt egy új pihenési, alacsony energetikai tartományban működő időszak elkezdődne.

Talpreflexológia

Vitaminok

Workshopok

www.alexarendel.hu

Feliratkozom az oldalra

#őszifáradtság #energia #ginseng #gyömbér #immunerősítő #ősz #pihenést #tél #talpreflexológia #vese