Tudod mit kell tenned ha beaktiválódik az aranyér problémád, azon kívül, hogy gyógyítható taplreflexológiával akkupunkturával kombinálva?

Tegnap egy kedves páciensem azt mondta, hogy interneten talált egy cikket, ahol a 20 perces sós meleg vízben áztatást javasoltak.

Eszedbe se jusson!

Miért?

Az aranyér nem más mit egy gyulladt visszér. A gyulladt visszereknek nem tesz jót a meleg, hanem jegelni kell.

Én azt szoktam javasolni: vegyél egy fagyasztott gesztenye pürét; amíg haza érsz vele, elolvad annyira, hogy tudsz rá ülni, úgy felveszi a megfelelő formát. Rakd a mélyhűtőben, és akármikor szükséged van jegelésre, egyszerűen kiveszed, ráhelyezed egy vékony anyagot és ráülsz. Jól fog illeszkedni.:)

Mit tehetsz még?

Tartsd tisztán a területet: használd kamilla teát a terület tisztítására, propoliszos körömvirág krémet, szedj több C vitamint- erek rugalmasságáért-, szedj antioxidánsokat- a gyulladásos folyamatok ellen-, ha már kisebesedett- jó gyulladáscsökkentő és szövet regeneráló-, kerüld el az erőltetést- székletlazító ételek fogyasztásával-, és mozogj eleget.

Ha viszont véglegesen szeretnél megszabadulni az aranyér problémától, illetve panaszmentesen megúszni, akkor jelentkezz egy állapotfelmérésre és kezdd el a kezeléseket.

Bejelentkezem